Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Fk Bačka 1901- Bačka Topola 0:3(0:1)

Sub, 21.04.2007 - 16:00 -- dejan.vukovic

U 22. kolu Vojvođanske lige grupe sever na stadionu kod Somborske kapije igrači Bačke 1901 su ugostili ekipu Bačke Topole i posle devedeset minuta igre poraženi sa visokih 3:0.

Slaba igra Bačke u prvom poluvremenu rezultovala je golom gostiju u 35 minuti kada je gostujući igrač Tanka Atila izveo slobodan udarac, lopta je na putu ka golu okrznula jednog igrača promenila smer putanje i domaći golman Sabo je bio nemoćan. U nastavku susreta gosti vrlo brzo dolaze do 2:0 preko Zdravka Vujovića u 52 min. Tek tada su se trgli domaći fudbaleri koji su napokon zaigrali opasnije ka golu Bačke Topole. Iz jedne takve akcije došlo je i do dosuđenog penala za crveno-bele no Vladimir Vujković nije uspeo da iskoristio ni ovu stopostotnu priliku. Pošto su se domaći fudbaleri silno ispromašivali usledila je kazna u poslednjoj minuti susreta kada je Topola preko Radomira Bobota postavila konačan rezultat od 3:0 u korist Bačke Topole.

Bačka 1901: Sabo, Harmat, Vuković, Sabadi, Babić, Ostrogonac, Vujković, Šarčević, Đereg, Takač i Perović

Bačka Topola: Francišković, Roganović, Vučinić, Samardžija, Deak, Lazinica, Stanić, Tanka, Vujović, Marković i Marić

Autor teksta: 
Fotograf: