Opština Subotica na sajmu nekretnina i investicija u Beču

Sre, 30.05.2007 - 10:58 -- urednik

Predstavnici opštine su po prvi put učestvovali na sajmu nekretnina i investicija u Beču - „Real Vienna“, koji je održan od 23. do 25. maja.

“Real Vienna” je jedini poslovni sajam nekretnina i investicija koji je specijalizovan isključivo za tržište centralne i jugoistočne Evrope, te kao takav predstavlja idealno mesto za promociju investicionih potencijala Srbije u oblasti nekretnina.

Predstavljanje opštine na nacionalnom štandu Srbije je omogućila Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza – SIEPA, a  pored SIEPA-e, nastup opštine finansijski je podržao i Program za podsticaj ekonomskom razvoju opština (MEGA) koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

Na nacionalnom štandu Srbije, površine 100 m2, podeljenom u dve tematske celine - „SERBIA – DISCOVER OPPORTUNITIES“ (Srbija – otkrijte mogućnosti) i „BELGRADE – CITY OF THE FUTURE” (Beograd – Grad budućnosti) učestvovali su četiri domaće kompanije, predstavnici deset opština i tri specijalizovane agencije za privlačenje investicija.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search