Prijem kod gradonačelnika

Sre, 14.11.2007 - 12:00 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 

Szabadkán járt az izraeli nagykövet

Szabadkára látogatott Arthur Koll, Izrael belgrádi nagykövete, amelynek során Kucsera Géza polgármesterrel és munkatársaival tárgyalt. Megtekintette a régi Városházát és a Város Múzeumot, majd a Zsidó Hitközségbe látogatott el.

Kucsera Gézától megtudtuk, hogy a gazdasági együttműködés lehetíµségeiríµl, majd pedig az önkormányzat képviselíµvel, a város menedzserével, a külföldi kapcsolatokért és a gazdaságért felelíµs irodák, az Építési Igazgatóság és a Városrendezési Intézet képviselíµivel az együttműködés konkrét lehetíµségeiríµl tárgyaltak.

Arthur Koll elmondta, hogy Szerbia gazdasági fellendítésének eljött az ideje. Izrael és Szerbia összefoghat és együttműködhet. Kiemelte, Szabadkára látogatásának másik célja is volt, mégpedig, hogy megismerkedjen az itt élíµ zsidó közösség életkörülményeivel.

A tanácskozás után a nagykövetet a Zsidó Hitközség látta vendégül.

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

 U prostorijama Jevrejske opštine ambasadoru je pripremljen susret sa članovima zajednice...

Post date: Sre, 14.11.2007 - 13:10

Ambasador je posetio  agenciju za Lokalni Ekonomski Razvoj i razgovarao sa predstvanicima lokalne samouprave o mogućim kontaktima zainteresovanih preduzetnika iz Izralea radi investiranju u subotičku opštinu.

Detalji razgovora  kasnije....

 

Post date: Sre, 14.11.2007 - 12:30
Custom Search