Monopolisti u Srbiji?

Sre, 28.11.2007 - 13:00 -- urednik

Partija monopola, izvođena kao performans mladih LDP-a.

Iz saopštenja:
 

Mladi LDPa zahtevaju od specijalnog tužilaštva da postupi po krivičnoj prijavi koju je LDP podnela protiv zločinačkog udruženja na čijem se čelu nalazi Miloševićev, Koštunicin i Đelićev omiljeni monopolista Miroslav Mišković.

Danas je jedino što deli Miroslava Miškovića od njegove ćelije politički uticaj kojim on, preko svojih korumpiranih članova vlade odlaže istragu državnih organa o njegovim zlodelima. Kapitalom koji je stečen kroz monopol dok je cela Srbija osiromašila Mišković kupuje svoju slobodu.

Ovaj Frankenštajn Miloševićeve Srbije koji se oteo kontroli danas svojim priljavim novcem upravlja privredom, političarima i DBovskim medijima poput Kurira i Pressa kojima pokušava da uspostavi kontrolu i nad istinom i tako postane gospodar nad životima građana Srbije. Vlada Srbije je dužna da zaštiti interese građana a umesto toga ona postaje saučesnik i deo zločinačkog udruženja na čijem čelu se nalazi Mišković.

Nećemo da živimo u zemlji u kojoj se najviši državni funkcioneri ponašaju kao službenici kompanije Delta, sprovodeći interese njenog vlasnika, umesto da štite i zastupaju interese građana Srbije. Vojislav Koštunica, Božidar Đelić, Dragan Jočić, Mlađan Dinkić, Slobodan Milosavljević, Predrag Bubalo i drugi čelnici aktuelnog režima, kao i njihovi medijski eksponenti moraju da odgovore koji su razlozi i zbog čega bespogovorno služe Miroslavu Miškoviću i njegovom nelegalno stečenom bogatstvu.

Mladi LDP-a danas pred građanima Srbije razotkrivaju monopolističku prirodu moći Miroslava Miškovića uvereni da moderna, drugačija Srbija može da počiva samo na slobodnom tržištu na kome će se nagrađivati  rad, kreativnost i sposobnost, a ne muljanje, kršenje zakona i političke veze.

Mladi LDP-a neće dozvoliti da sudbina građana Srbije i građana Kosova zavisi od vize Miroslava Miškovića niti od političara koji su spremni da vode politiku u skladu sa potrebama jednog čoveka a ne građana i zato će Mladi LDP i LDP u celini nastaviti svoju beskompromisnu borbu protiv bahatog i kriminalnog ponašanja čoveka koji misli da ima monopol nad životima, na isti onaj način na koji ima i monopol u privredi.

Ramislite svojom glavom o svemu I doćićete do istog zakljucka!!!

 

Autor teksta: 
Custom Search