Kadetkinje Žok Spartak pobedom otvorile polufinalni turnir

Pet, 16.05.2008 - 20:00 -- dejan.vukovic

Spartak - Šumadija 3:1 (24:26, 25:19, 25:17, 25:23)



 Danas je u Hali sportova počeo kadetski polufinalni turnir Srbije u žensdkoj odbojci na kojem pored Spartaka učestvuje ekipa Šumadije iz Aranđelovca i Lazarevac. Polufinalni turnir traje tri dana a danas je odigran prvi meč između Spartaka i Šumadije koje su naše odbojkašice dobile sa 3:1

Domaće igračice su nervozne ušle u meč, što je rezultovalo mnogim greškama koje su odbojkašice iz Aranđeloca iskoristile i povele sa 1:0 u setovima. Početak drugog seta nije doneo ništa novo i dobro u igri Spartaka, ređale su se greške i vrlo brzo Šumadija je stvorila prednost od sedam poena razlike (9:2), međutim tada počinje preokret i izabranice Zorana Molnara su zaigrale bolje napravile rezultatski preokret i dobile drugi set sa 25:19. Do kraja meča mlade golubihce su igrale sigurno i viđe nisu dozvoljavale protivnicama da ih ugroze u sigurnoj pobedi.

Sutra je na programu drugi meč polufinalnog turnira između Šumadije i Lazarevca dok se u nedelju sa početkom od 11h u OŠ "Sonja Marinković" igra treća i ujedno poslednja utakmica između Spartaka i Lazarevca.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search