Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Stanar BIS-a otvorio izložbeni prostor

Pet, 16.05.2008 - 13:00 -- nikola.tumbas

Danas u 13,00 časova u Tržnom centru „Skver“ (robna kuća Maxi)  je otvoren izložbeni salon preduzeća „EUROPROSTOR“ DOO, stanara BIS-a (POSLOVNI INKUBATOR SUBOTICA – SZABADKAI ÜZLETI INKUBÁTOR – BUSINESS INCUBATOR SUBOTICA).

Svečano otvaranje je izvršeno presecanjem  trake od strane direktora BIS-a, Ildiko Zedi i pozdravnim govorom direktora „Europrostor“-a, Blagojević Željka uz prisustvo brojnih zvanica.

Preduzeće „Europrostor“ posluje u sastavu Inkubatora godinu dana i uspešno se razvija, a otvaranje ovog izložbenog prostora je još jedan korak ka proširivanju postojećeg poslovanja.

Na prostoru od 38 m2 svi zainteresovani građani će biti u mogućnosti da se upoznaju sa proizvodnim asortimanom „Europrostor“-a, ali i plakarima firme „Komodor“ čiji je „Europrostor“ zvanični diler na našoj teritoriji. U ovom izložbenom prostoru građanima će biti omogućeno da putem računarskog projektovanja naruče upravo onakav nameštaj kakav im je potreban, bilo za potrebe stanovanja ili uređenje poslovnog prostora.

BIS je u opremu svih svojih stanara uložio određena finansijska sredstva što je svakako rezultiralo povećanjem njihovih  poslovnih performansi, a otvaranje ovog izložbenog prostora preduzeća „Europrostor“ to upravo potvrđuje.

info: BIS

Autor teksta: 
Fotograf: