Poraz Fk Spartak Zlatibor V u prvoj pripremnoj utakmici

Sub, 19.07.2008 - 19:15 -- dejan.vukovic

 Fk Spartak Zlatibor Voda - Fk Senta 3:4 (1:1).



     Fudbaleri Spartak Zlatibor V danas su odigrali prvu prijateljsku utakmicu u toku svog pripremnog perioda za nastupajuću sezonu. Meč je igran u Horgošu zbog radova na Gradskom stadionu. Ranku Popoviću treneru Fk Spartak ZV ovakvi prijateljski mečevi će poslužiti da isproba sve svoje igrače i da pronađe idealnu ekipu koja će se ove godine takmičiti u Prvoj Telekom ligi Srbije.

    Gledaoci su videli borbenu utakmicu sa puno golova u kome su priliku dobili čak 22 domaća igrača probajući da se nametnu šefu stručnog štaba. Poveli su gosti preko Mrakića u 32 minuti da bi se golom Mijića u 44 minuti na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom. U nastavak utakmice opuštenije su ušli novih jedanaest domaćih igrača što je rezultovalo sa dva brza pogodka Sente koji su preko Vasića (51min) i Crnomarkovića (53 min) došli do prednosti od 3:1. Nakon toga sledi ponovo bolja igra Spartak Zlatibor Vode koja uspeva da izjednači rezultat golovima Đokića (66 min) i Crkvenjakova (69 min). Na kraju ipak pobeda gostiju koji su danas bili spretniji i golom Kermencija u 72 minuti pobedili sa 4:3.



Fk Spartak Zlatibor Voda:  Stojanović, Glogovac, Milanković, dašić, Marinković, Oleta Emanuel, Papović, Mijić, Vuković, Torbica i Ubiparip (prvo poluvreme)

Aleksić, Kopunović, Nikutović, Oljača, Lubarda, Nimčević, Bosnić, Šurbatović, Šalipurović, Đokić i Crkvenjakov (drugo poluvreme)



Fk Senta: Vukobrat, Baštovanov, Bator, Crnomarković, Vasić, Ušumović, Kralj, Kovrlija, Mrakić, Nađ Pal, Jović

još su igrali: Đukić, Dudej, Panić, Davidović, Kermeci, Ikonić, Tatalović i Teslić.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search