Spartak Zlatibor voda bolja od Rudara (Pljevlja)

Sre, 23.07.2008 - 21:20 -- dejan.vukovic

 Fk Spartak Zlatibor voda - Rudar (Pljevlja0 3:1 (0:1).

 

    U toku dva dana fudbaleri Spartak Zlatibor vode odigrali su dve prijateljske utakmice. Za razliku od juče kada su izgubili od Jagodine sa 2:0, danas su pružili puno bolju igru i slavili sa 3:1 nad Rudaorom koji je prošlu sezonu završio na petom mestu Prve Crnogorske lige.

Od samog početka utakmice Spartak je krenuo silovito ka golu protivnika, ređale su se šanse ali su napafdači bili neprecizni. Posle loše izvedenog kornera sa desne strane gosti iz Crne gore su napravili brzu kontru i u 28 minutu poveli sa 1:0 golom Useinia. Uprkos novim prilikama Spartaka na odmor se otišlo sa vođstvom Rudara.

     U nastavku susreta efikasnija igra  subotičana dovela je do rezultatskog preokreta, prvo je u 49 minuti Ubiparip izjednačio na 1:1 da bi prelepim golom sa oko 20 metara iskosa sa leve strane Vuković svojoj ekipi doneo vođstvo od 2:1.  Treći gol za Spartak postigao je Milanković na nesebično dodavanje Noskovića u 68 minutu.

 Sledeći prijateljski meč Spartak Zlatibor voda igra u subotu 26.07 na terenu kod Somborske kapije protiv Fk Bačke 1901. Meč se igra sa početkom od 17.30h.



FK Spartak Zlatibor voda: Stojanović, Glogovac, Oleta, Popović, Milanković, Trajković, Mijić, Torbica, Ubiparip, Marinković, Vuković.

još su igrali: Tumbas, Dašić, Kopunović, Stojković, Jovetić, Nosković, Oljača i Savić



Fk Rudar: Radanović, Bulić, Urumov, Bojević, Vuković, Ivanišević, Nedovioć, Brnović, Useini, Jovanović, Ranđelović.

još su igrali: Mijatović, Bašić, Nestorović, Reljić, Sekulić, Adžić, Tomić, Minić, Živković, Aleks i Vranješ

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search