Bačka i Spartak Zlatibor voda remizirali

Sub, 26.07.2008 - 19:00 -- dejan.vukovic

 Fk Bačka 1901-Fk Spartak Zlatibor Voda 1:1(1:1).



      Danas je na stadionu Bačke kod Somborske kapije odigran priojateljski meč u okviru priprema za predstojeću sezonu između domaće Bačke 1901 i ekipe Fk Spartak Zlatibor Voda. Posle devedeset mionuta igre rezultat je bio nepromenjen najviće zahvaljujući golmanu Bačke 1901 Sabo i velikoj neefikasnosti fudbalera Fk Spartak Zlatibor voda koji su u prvom poluvremenu propustili bezbroj šansi za postizanje gola.

   

    Od samog početka meča dominirali su fudbaleri u plavim dresovima ređale su se prilike pred golom Bačke ali jedino je Ubiparip u 17 minuti uspeo da zatrese mrežu i dovede svoj tim u vođstvo od 1:0. Do kraja poluvremena dominacija Spartaka sve do poslednjeg minuta kada su iz jedne retke kontre fudbaleri Bačke uspeli da izjednače rezultat preko Bratića u 45 minuti susreta.U  nastavku ekipe su nastupile sa novim igračima, kada se igra preselila na sredinu terena, bez nekih izglednijih šansi za postizanje golova.



FK Bačka 1901: Sabo, Remet, Cvetković, Sabadi, Kulundžić, Stoilović, Takač, Petrović R, Petrović S. Sjeran

igrali su još: Salma, Stantić, Bilinović, Đereg, Perović, Ilovac, Babić, Vojnić Zelić, Pletikosić, Golubović, Ivanović, Lazić i Radulović



Fk Spartak Zlatibor voda: Tumbas, Marinković, Oleta, Popović, Papović, Pavlović, Kopunović, Mijić, Vuković, Torbica i Ubiparip

igrali su još: Aleksić, Savić, Jovetić, Šurbatović, Nikutović, Milenković, Crkvenjakov, Đokić, Lubarda, Stojković i Dašić.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search