Nova oprema donela sreću rukometašicama Spartaka

Pet, 10.10.2008 - 21:00 -- dejan.vukovic

ŽRK Spartak - Max Sport 21:20 (12:8).

U 3. kolu Prve ženske odbojkaške lige igračice Spartaka pobedile su max Sport sa 21:20. Utakmicu su odigrale u novoj sportskoj opremi koju je obezbedio gradski sekretarijat zadužen za sport i omladinu. Subotička publika mogla je da vidi jednu interesantnu utakmicu sa krajnje neizvesnim završetkom. U početku meča subotičanke igraju bolje i imaju stalnu rezultatsku prednost od 2-3 gola. U poslednjoj minuti susreta golom Đurke na odmor odlaze sa najvećom razlikom od 4 gola viška 12:8.

U nastavku meča dolazi do povrede Đurke, koja je do tada postigla tri gola, što je malo poremetilo igru subotičanki koje su dozvolile protivnicama da smanje razliku na samo dva gola prednosti. U 56 minuti susreta Milodanović poovećava vođstvo na 21:18, međutim ni to nije bilo dovoljno za miran završetak meča. Do kraja susreta gošće preko Marjanović i Bursać smanjuju na 21:20i dovode meč u rezultatsku neizvesnost. U poslednjem napadu rukometašica Max Sporta pogađa stativu i sa time nova dva boda ostaju u Subotici. Najraspoloženije u redovima subotičanki su  bile Tumbas sa 6 golava i Milodanović sa 5 postignutih pogodaka, dok je kod gošći najraspoloženija bila Bursać sa čak 9 postignutih pogodaka.

U dosadašnja tri kola rukometašice Spartaka imaju dve pobede i nalaze se u gornjem delu prvenstvene tabele.

ŽRK Spartak: Matijađević, Tikvicki, Ivanović 2, Džavić 2, Tumbas 6, Aleksić, Đurka 3, Frank, Milodanović 5, Todorović 2, Dujić, Sakač 1 i Vuković.

ŽRK Max Sport: Latinović, Pjano 2, Radojčin 2, Vranjevac, Đorđević 2, Ćurdić, Bursać J. 9, Čubrilo, Vujković, Ribičić 3, Đilas i Bursać M.

Tagovi: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search