Press Fk Spartak Zlatibor vode pred meč sa Kolubarom

Pet, 20.03.2009 - 11:00 -- dejan.vukovic

Na Gradskom stadionu održan je press Fk Spartak Zlatibor Vode pred sledeći prvenstveni meč koji će subotičani odigrati u subotu 21.03 protiv Kolubare. Ispred kluba na pressu su bili Ranko Popović,prvi trener ekipe, Zoran Milidrag, pomoćni trener i cap. Marinković Goran. Spartak Zlatibor voda je odlično startovala u prolećnom delu prvenstva osvojili su maximalnih 6 bodova iz dve utakmice pobedom nad Voždovcem i Hajdukom.  Ovim pobedama ekipa se približila petoj poziciji koja garantuje Superligu sledeće sezone. Subotička publika očekuje nove bodove i protiv Kolubare u subotu ali po rečima Ranka Popovića za to se igrači moraju potruditi ida daju sve od sebe.

Liga je jako izjednačena i nigde se nemogu osvojiti lako bodovi. Videlo se to i na gostovanju protiv Hajduka. Čovek bi rekao da smo trebali da pobedimo sa 5:0 u tom meču, međutim nismo na vreme postigli golove, a posle vođstva smo strepeli šta će biti do kraja -istakao je pomoćni trener Zoran Milidrag.

Iz tima za meč sa Kolubarom sigurno će izostati prvi golman Stojanović koji se povredio u prvom minutu na zadnjem gostovanju, verovatno neće biti spremni ni Milanković i Rajkovača koji nisu trernirali cele nedelje. Međutim to nije razlog da Spartak zlatibor voda ponovo pruži dobru partiju i sa nova tri boda obraduje svoje verne navijače i još više istakne kandidaturu za osvajanje jedno od prvih pet mesta koji vode u najelitniji rang takmičenja.

 

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search