Nastavak radova na bazenu u Dudovoj šumi

Pon, 30.03.2009 - 13:10 -- nikola.tumbas
Kamen temeljac
Kamen temeljac
Izjava za medije
Izjava za medije

Bojan Pajtić, predsednik Izvršnog veća Vojvodine i Upravnog odbora Fonda za kapitalna ulaganja, juče je sa Sašom Vučinićem, gradonačelnikom Subotice, simbolično započeo nastavak radova na Sportsko-rekreativnom centru "Dudova šuma". Projekat izgradnje bazena započet je pre 13 godina i za poslovni deo i radove na čeličnoj konstrukciji kompleksa Fond je izdvojio 250 miliona dinara.

Nedopustivo je da ovakav projekat ne bude dovršen, jer je to investicija koja će omogućiti otvaranje novih radnih mesta. Programi Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine su, između ostalog, programi zapošljavanja, a za Suboticu smo predvideli 2,5 milijardi dinara kroz 102 projekta, - rekao je Bojan Pajtić.

Prema rečima Saše Vučinića SRC "Dudova šuma" je "nasleđena obaveza, koja spada u one na koje Subotičani čekaju više od deset godina".

Uprkos krizi verujemo ćemo imati dovoljno snage i novca da najkasnije do 2011. godine kompleks bazena zaživi u punom sjaju, - rekao je Vučinić.

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Bojan Pajtić, Modest Dulić, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Momčilo Milović, direktor Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine i Atila Čengeri, pokrajinski sekretar za zdravstvo, obišli su i radove na platou "Dr Zoran Đinđić", u centru grada, za čiju je drugu fazu radova Fond obezbedio 26 miliona dinara.

Post date: Pon, 30.03.2009 - 14:20
Custom Search