Pobeda Fk Spartak Zlatibor voda protiv Bežanije

Sub, 18.04.2009 - 18:00 -- dejan.vukovic

Fk Spartak Zlatibor voda : Bežanija 2:1 (0:0).

Na Gradskom stadionu u Subotici publika je mogla da uživa u novoj fudbalskoj predstavi u kojoj je Fk Spartak Zlatibor voda sasvim zasluženo došao do nove pobede i tri boda koja ga sigurno ostavljaju u trci za plasman u Superligu. Od samog početka meča inicijativa domaćih fudbalera koji su stvarali šanse za gol nedozvolivći gostima da uzbiljnije priprete golmanu Tumbasu. Najopasniji po protivnički gol su bili Torbica, Janjuš i Ubiparip međutim golman Bežanije Ostojić je bio uspešniji u ovim duelima tako da se na odmor otišlo sa 0:0.

Na samom početku drugog poluvremena Fk Spartak Zlatibor voda dolazi u vođstvo kada je Torbica uputio idealan centaršut sa leve strane, golman Bežanije je ispustio loptu na koju je natrčao najprisebniji Igor Popović i donosi svojoj ekipi vođstvo od 1:0. Nastavili su domaći sa napadima što im je donelo novo vođstvo u 76 minuti susreta kada je Nosković prošao sa desne strane, došao do same gol aut linije odakle je uputio jak šut  i uz nesmotrenost golmana pogađa gol  za vođstvo od 2:0. Posle novog vođstva Spartak Zlatibor vode gosti se nisu predavali i krenuli su otvorenije ka golu. U 79 minuti susreta posle snažnog šuta Stančevića, domaći golman Tumbas je na kratko odbio loptu na koju je natrčao Mirković i pogodio za konačnih 2:1.

Spartak Zlatibor voda: Tumbas, Glogovac, Šarac, Veselinov, Milanković, Popović, Bošković (Oletu), Torbica, Janjuš (Nosković), Lazić (Marinković), Ubiparip.

Bežanija: Ostojić, Milić, Božičić,Morača (Stančović), Stanković, Živković, Marković, Govedarica, Pešić (Ristić), Bondžić  (Stojanović), Mirković.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search