Press povodom utakmica Evrolige koja kreće iz Subotice

Pet, 22.05.2009 - 13:00 -- dejan.vukovic

Danas je u hotelu Galeria održana press konferencija povodom odigravanja dve utakmice Evrolige ženske odbojkaške reprezentacije protiv selekcije Grčke. Utakmice se igraju u hali sportova u subotu i nedelju sa početkom od 18h.

Na press konferenciji prisutni su bli Nemanja Simović ispred grada kao organizatora ovih utakmica, Zoran Terzić selektor naše selekcije i Jelena Nikolić kapiten reprezentacije. Nemanja Simović je istakao da grad spremno dočekuje dve utakmice Evrolige u potpuno preuređenoj hali sportova za ovu sportsku manifestaciju. Selektor ženske reprezentacije Zoran Terzić se zahvalio na gostoprimstvu i toplom dočeku na svakom koraku. Rekao je da reprtezentacija ima određenih problema sa povredama igračica ali da ošekuje lepu odbojkšaku predstavu i pobedu nad selekcijom Grčke u ova dva susreta.

Ljubitelji ženske odbojke u Subotici dugo nisu imali prilike da uživaju u majstorijama naše najbolje selekcije, sada je pravi trenutak da u predstojeće dve utakmice napune Halu sportova i bodre našu reprezentaciju u prvim utakmicama Evrolige.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search