Najavljen 16 memorijalni turnir Stevan Ćele Vilotić

Pon, 24.08.2009 - 12:00 -- dejan.vukovic

U press centru danas je najavljen tradicionalni ovaj put 16. po redu Memorijalni turnir Stevan Ćele Vilotić., koji će se održati u našem gradu od 03-07 septembra. Fudbalski turnir reprezentacija do 19 godina na kojem ove godine učestvuju Izrael, Mađarska, Ukrajina (ovogodišnji Evropski prvaci) i domaćin Srbija.

Igra se po bod sistemu, svako sa svakim svaki dan po dve utakmice.

  • Prvog dana turnira 03.09 na stadionu Bačke 1901 u 16.30h sasataju se Srbija -Mađarska, dok na stadionu OFK Tavankut u isto vreme igraju Izrael-Ukrajina.
  • Drugog dana turnira 04.09 na programu su mečevi drugog kola kada se u Senti sasataju Mađarska-Ukrajina u 16.30h dok će se na Gradskom stadionu u isto vreme igrati Srbija-Izrael.
  • 05.09 sledi dan pauze
  • 06.09 igraju se poslednja dva meča turnira. U15.30 na Gradskom stadionu igraju Izrael -Mađarska dok se na stadionu Bačke 1901 u 16.30 sastaju Srbija-Ukrajina. Nakon tog meča sledi ceremonija svečanog zatvaranja i dodela plaketa i pehara za najbolje.

Član naše reprezentacije koja će igrati na ovom turniru biće i Nenad Puhalak prvotimac Fk Spartak Zlatibor voda.

Na press konferenciji prisutni su bili Nemanja Simović, gradski sekretar zadužen za sport, omladinu i turizam, Zdravko Jokić ispred Fudbalskog Saveza Srbije kao direktor turnira i novinar Ivica Kajdoči koji je idejni tvorac turnira.

Pred sam početak odigravanja turnira na Hajdukovu će se 02.09 sa početkom u 11h odigrati prijateljski meč ženskih A selekcija Mađarske i Srbije. To je sam još jedan pokazatelj dobre saradnje  Fss i grada Subotice.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search