Neki od izlagača na sajmu

Pon, 24.08.2009 - 16:00 -- nikola.tumbas

PRIKAZ DELATNOSTI DRUŠTVA „ÉRTí• KFT”

Preduzeće „Értíµ Kft” je savetničko društvo, u dinamičnom razvitku, koji deluje sa stručnim iskustvom preko desetak godina. Naše društvo, svoju delatnost vrši unutar Republike Madjarske, kao i van granica zemlje.
Glavne oblasti naše delatnosti su :
Savetodavanje u razvoju organizacije:
Razvoj sistema u prehranbenoj industriji (HACCP, ISO 22001),
Ostali sistemi, za razvoj menadžmenta (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, TQM, EFQM, itd.)
Konkursi u Republici Madjarskoj, konkursi unutar EU-e, kao i konkursi van ovih granica, menadžment projekata, izrada dokumentacije za projekte, savetodavanje za kreditiranje projekata, menadžment investicija, finansijsko savetodavanje.
Podučavanje, (poznavanje EU propisa, poznavanje menadžmenta, poznavanje informacijskog sistema itd.)

Unutar savetovanja za konkurse iz, EU-e i Republike Madjarske nalazimo izvore, izradjujemo projektnu dokumentaciju, pratimo razvitak i menadžment istih.

U okviru razvoja raznih profila organizacija, vršimo izradu razvoja menadžmenta,(HCCP, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22001, ISO 27001, QS9000, HCCP, EFQM, kao i po zahtevima ostalih protenzija), a po potrebi naručioca vršimo pripremu za auditiranje sistema, vršimo kontrolu efikasnosti preduzeća, to jest podobnost informacionog sistema, podobnosti strujanja materijala, savetodavanje unutar produktivnosti i delotvornosti preduzeća.

U krugu naših naručioca, sa poštovanjem se prisećamo organizacija, koji su uz našu pomoć ostvarili jedinstvene projekte, povećali su svoje kapacitete, delotvornost svog rada, kao i podučavanje svojih radnika. Naši partneri su, povodom svog razvitka, van svojih privrednih dostignuća, povremeno ostvarili i društvena priznanja , publicitet na teritoriji svoje delatnosti.
Značaj, to jest vrednost naše delatnosti, našeg savetodavanja u razvoju organizacije sistema potvrdjuju rezultati naših dosadašnjih partnera. Zadovoljstvo naših nalogodavalaca, nam obezbedjuje sve veći broj naručitelja. Naša organizacija ima na raspolaganju veliko iskustvo u izgradnji raznih sistema, te zbog toga imamo veliki broj referecija unutar prehrambene industrije, proizvodnje, gradjevinarstva, trgovine, informacionog sistema, uslužne dalatnosti, kao i javnog života.
Osnovi zahtev naše dalatnosti je stalni razvitak, visoki nivo stručne delatnosti, koju zahtevamo i od naših stručnih saradnika. Trudimo se da naše iskustvo, kao i našu angažovanost podredimo zahtevima naših naručioca.
Našu delatnost vršimo shodno zahtevima MSZ EN ISO 9001, koju verifikuje društvo KONFORMITÁS TANÚSÍTÓ KFT.

www.erto.hu

Poštovani,

Dozvolite nam da Vam se predstavimo:

KONFORMITÁS Tanúsító Kft. je organizacija za certifikaciju osnovana 2002. godine u Mađarskoj. U pitanju je mlado preduzeće koje nudi usluge certifikacije privrednih subjekata, a na čiju nezavisnost i profesionalnu nepristrasnost ne utiču nikakvi interesi. S obzirom na svoju delotvornu privrednu aktivnost, preduzeće se finansira iz sopstvenih izvora. Ostvarenost profesionalnih i etičkih očekivanja u aktivnostima vezanim za certifikaciju nadzire Upravni Odbor organizacije.

KONFORMITÁS TANÚSÍTÓ Kft. preduzeće za usluge certifikacije
osnovano je sa svrhom pružanja podrške klijentima u postizanju dugoročnog tržišnog uspeha kroz primenu sistema zasnovanog na stručnoj oceni usklađenosti poslovanja sa određenim standardima;
Svoju politiku poslovanja baziramo na pružanju usluga zvanične certifikacije, javnom priznanju poslovanja od strane naših klijenata i zadobijanju njihovog poverenja u usluge našeg preduzeća.

Kako to radimo?

Pružanjem profesionalnih, fleksibilnih i pouzdanih usluga po povoljnim cenama; ažurnim dnevnim izveštavanjem klijenata i održavanjem korektnog poslovnog odnosa.

Usluge:

Akreditovana certifikacija sistema kvaliteta i upravljanja životnom sredinom na osnovu MSZ EN ISO 9001 i MSZ EN ISO 14001 standarda i HACCP standardizacija sistema kontrole bezbednosti prehrambenih proizvoda

Obuka u oblasti upravljanja sistemima i zahtevima certifikacije, obuka auditora.

Specifični programi ocenjivanja / edukacija i više obrazovanje, administracija, projekt menadžment, usklađenost sa CE označavanjem, itd.

Naša edukativna delatnost i stručna osposobljenost registrovana je kod Nacionalnog odbora za akreditaciju i to za 35 delatnosti. Sposobnost i lične osobine naših auditora te njihova odgovornost prema kvalitetu i njihovo eko razmišljanje, garantuju njihovo nezavisno, objektivno i nepristrasno rasuđivanje.

Organizovanje edukacije i samu obuku vršimo u oblasti auditoringa i certifikacije sistema kvaliteta i upravljanja životnom sredinom. Učestvujemo u programima edukacije koji su u vezi sa procesom certifikacije te sprovodimo obuku auditora.
Informacije o klijentima do kojih dolazimo tokom poslovne saradnje tretiramo kao strogu poslovnu tajnu.
Usluge nudimo svim organizacijama bez ikakvih ograničenja i razlika. Svojim potencijalnim klijentima besplatno nudimo preliminarne konsultacije o našim uslugama. Sve dodatne informacije o našoj misiji, uslugama, referencama i drugim pitanjima možete pogledati na www.konformitas.eu web stranici.

Hvala Vam na pažnji!

Segedin, 31. jul 2009.

Benákné Szűcs Katalin
Generalni direktor
 

 

 

 

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Učinci nedavnog Međunarodnog sajma privrede u Subotici

«Veoma smo zadovoljni rezultatima ovogodišnjeg sajma, koji je bio znatno uspešniji od prošlogodišnjeg. To se vidi i po broju izlagača i posetilaca koji je bio veći u odnosu na prošlu godinu», rekao je o nedavno održanom III Međunarodnom sajmu privrede član Gradskog veća zadužen za privredu Kornel Bajtai.

Konkretno, kako je u ime organizatora na jučerašnjoj konferenciji za novinare naveo direktor JKP-a «Subotičke pijace» Bela Bodrogi, od 23. do 27. avgusta štandove 122 izlagača posetilo je oko 5.000 građana.

«Troškovi same organizacije bili su na nivou prošlogodišnjeg sajma, što svakako predstavlja uspeh s obzirom an povećani broj izlagača, a finansijski učinci Sajma iznose oko 5.800.000 dinara što predstavlja...

detaljnije
Post date: Pet, 04.09.2009 - 10:00

Prezentacija Poslovnih Inkubatora iz Osijeka i Subotice i  planiranog budućeg inkubatora iz Bačalmaša.

Post date: Pon, 24.08.2009 - 16:00

EU Mini konferencija u organizaciji Lokalne Samouprave Grada Subotice i Generalnog Konzulata Republike Mađarske u Subotici
sa temom: "Evropska Unija dolazi u Suboticu" održana je danas u 13.00 u Svečana sala Gradske kuće, sa sledećim dnevnim redom.
Koktel .
Uvodna reč prededavajućeg, Jene Maglai, predsednik Skupštine Grada Subotice
Pozdravne reči
• Jene Maglai, predsednik Skupštine Grada Subotice
• Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice
• Kornel Bajtai član Gradskog Veća zadužen za privredu

Putovanje bez viza u zemlje Evropske Unije
Predavač: Nagy Ferenc, generalni konzul Republike Mađarske u Subotici

EU fondovi i kriza
Predavač: Krešimir Bubalo, gradonačelnik Grada Osijek

Stanje privrede regiona
...

detaljnije
Post date: Pon, 24.08.2009 - 13:00
Post date: Pon, 24.08.2009 - 12:00

Krešimira Bubala, gradonačelnika Grada Osijeka u pratnji generalne konzulice Ljerke Alajbeg, primio je danas gradonačelnik Saša Vučinić sa saradnicima. Susretu je prisustvovao i predsednik skupštine grada Maglai Jeno.

Post date: Pon, 24.08.2009 - 11:45
Custom Search