Najava biciklističke trke Velika nagrada Subotice

Pet, 28.08.2009 - 11:00 -- dejan.vukovic

Danas je u media centru najavljena biciklistička trka Velika nagrda Subotice koja se održava 06.09 u organizaciji Biciklističkog kluba Spartak. Takmičenje se odvija u okviru Lige Srbije. Pošto će nastupiti i takmičari iz Mađarske, Hrvatske i Slovenija trka će imati i međunarodni karakter.

Trka se održava neposredno pred Svetsko prvenstvo tako da se očekuju kvalitetni vozači, koji će želeti da isprobaju formu pred nastupajuće veliko takmičenje. Po rečima Ladislava Mamužića grad Subotica i resor za sport i omladinu su puno pomogli biciklistički klub Spartak koji ove godine beleži sjajne rezultate.

Start trke Velike nagrade Subotice 06.09 nalaziće se u Štrosmajerovoj ulici, odakle karavan biciklista kreće prema Paliću, Malim Pijacama, Horgošu i nazad. Na press konferenciji bili su prisutni i predstavnici saobračajne policije koji će obezbeđivati trasu i preusmeravati saobraćaj. Mole se graćani da na dan trke ne parkiraju svoja vozila u Štrosmajerovoj ulici i da budu strpljivi ukoliko dođe do malih zastoja u saobraćaju.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search