Spartak Zlatibor voda plasirala se u osminu Lav Kupa Srbije

Sre, 23.09.2009 - 16:00 -- dejan.vukovic

Spartak Zlatibor voda - Bežanija 3:0 (0:0).

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode plasirali su se u osminu finala Lav Kupa Srbije pobedivši danas na Gradskom stadionu Bežaniju sa 3:0. Nakon početnih dvadesetak minuta odmeravanja snaga subotičani su krenuli sve agresivnije ka golu Bežanije. Ređale su se šanse ali napadači su bili neprecizni pre svih Mirić koji je imao dve izrazite šanse. Gosti su pretili iz kontranapada no siguran na golu Spartak Zlatibor vode bio je Jovanić.

U nastavku susreta raspucali su se domaći napadači i sa tri efektna gola plasirali plavo bele golubove među 16 najboljih ekipa Lav Kupa Srbije. Prvi gol postigao je Mirić glavom na centaršut Šarca u 64 minutu susreta. Na drugi gol se čekalo samo 4 minute kada je Puškarić prošao sa desne strane uputio oštar centaršut u šesnaesterac Bežnije gde je dočekao Voja Ubiparip i volej udacem zakucao loptu u gol. Konačnih 3:0 postavio je Misini u 75 minutu susreta kada je loptu koju je dobio od Mirića rutinski sproveo u gol pored istrčalog golmana Ostojića.

SPARTAK ZLATIBOR VODA: Jovanić, Puškarić, Šarac, Simović, Popović, Bratić, Veselinov (od 46. Ubiparip), Torbica (od 77. Milanković ), Mirić (od 85. Mijić), Misini, Bošković.

BEŽANIJA: Ostojić, Marković, Šćekić, Vanić, Simić, Mirković, Pešić (od 61. Petošević), Bondžić(od 61. Ivanović), Mrkaić, Govedarica (od 69. Nedeljković), Stanković.

Gledalaca 700, glavni sudija Milanović Goran.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search