Vojvodina bolja u vojvođanskom derbiju

Sub, 24.10.2009 - 14:00 -- dejan.vukovic

Spartak Zlatibor voda - Vojvodina 0:1 (0:0).

Domaći fudbaleri poraženi su od ekipe Vojvodine i prekinuli uspešan Superligački niz bez poraza. Jedini gol na utakmici postigao je Mrđa u 50. minuti susreta, posle jedinog kiksa odbrane plavo-belih. U prvom poluvremenu gosti su bili konkretniji i više pretili, međutim siguranna golu je bio golman Jovanić.

U nastavku susreta na početku drugog poluvremena u 50 minutu susreta Aleksić je centrirao sa leve strane u šesnaesterac gde je najprisebniji bio Mrđa koji je iskoristio nesmotrenost domaćih bekova i savladao Jovanića za 1:0 u korist Vojvodine. Nakon primljenog gola, Spartak zlatibor voda je zaigrala puno bolje međutim falio je završni udarac za neki eventualni pogodak. Imali su svoje šanse Mijič, Bošković i Ubiparip ali zgusnuta odbrana na čelu sa golmanom Brkićem uspešno je obavila zadatak.

Pre početka meča igrači su čestitali marincima dvadesetogodišnjicu postojanja i praćenja kluba sa transparentom na kojem je pisalo "Hvala za dvdeset godina vernosti"

Gledalaca: oko 3.500. Sudija: Vlado Glođović (Vrbas). Pomoćnici: Jovica Šavija  i Dejan Potočan.

Spartak Zlatibor voda: Jovanić, Puškarić, Šarac, Milanković, Bratić, Popović, Mirić (od 57. Mijić), Torbica, Nosković, (od 46. Bošković), Veselinov, Ubiparip (od 80. Veselinov)

 Vojvodina: Brkić, Kizito, Ađuru, Đurovski (od 61. Medojević),Tumbasević, Vulićević, Pleč, Lovrić, Tadić ( od 88. Peković), Aleksić( od 70. Stjepanović) i Mrđa

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search