Fk Spartak Zlatibor voda osvojio nova tri boda

Sub, 21.11.2009 - 15:00 -- dejan.vukovic

Spartak Zlatibor Voda - Napredak 2:0 (0:0).

Subotički fudbaleri  konačno su osvojili nova tri boda pred svojom publikom. Jedan od najzaslužnijh za novu pobedu je dvostruki strelac Vojo Ubiparip.

Prvo poluvreme je bilo veoma borbeno sa malo prilika za postizanje golova na obe strane. Igra se uglavnom odvijala na sredini terena. I u takvoj igri bolje su se snašli domaći koji su imali dve tri lepe prilike prvo Ubiparipa u 21. minutu susreta koji je pola koraka zakasnio na centaršut Šarca, a potom i Mijića u 36. minuti koji se sjurio po levoj strani i umesto da uposli samog Misinija na desnoj strani odlučio se za šut koji je otišao preko gola i tako je lepa šansa propala. U prvom poluvremenu mnoge napade golubova zaustavljali su Mikić i Krnjinac.

U drugom poluvremenu domaći su krenuli silovitije ka golu Napredka sa velikom željom za pobedom, trener domaćih Milinković uveo je i svežeg napadača Janjuša da još više pojača pritisak ka golu Mirkovića. Veća agresivnost u igri i upornost isplatila se Spartak Zlatibor vodi koji u 78. minutu dolaze do vođstva. Šarac je izveo korner, loptu je u šesnaestercu zahvati Bratić i glavom dodao Ubiparipu koji takođe glavom postiže vodeći gol. Nakon postignutog gola domaći su zaigrali još rasterećenije i nakon samo 5 minuta dođli do novog gola koji je postigao ponovo Ubiparip ovaj put šutem iskosa sa desne strane pošto se pre toga uspešno oslobodio svojih čuvara.

Sa nova tri boda Spartak Zlatibor voda se nalazi na visokom četvrtom mestu prvenstvene tablice Jelen Super lige.

Gradski stadion. Gledalaca: oko 1.000. Sudija: Života Vlajić (Beograd). Pomoćnici: Milovan Ristić  (Beograd) i Goran Miletić  (Mladenovac)

Spartak Zlatibor voda:) Jovanić, Puškarić, Šarac, Popović, Milanković, Bratić, Mijić, (od 79. Mirić),  Torbica, Ubiparip, (od 86. Bošković),  Misini (od 46. Janjuš) i  Veselinov.

Napredak: Mirković, Mikić, Petrović, Gašić, Babić, Krnjinac, Džav, Vujović (od 67. Stojkov), Punoševac, Binić i Leandro (od 21. Martinović). 

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search