Spartakove pripreme u Tunisu: Prvi trening

Pet, 29.01.2010 - 17:00 -- nikola.tumbas

Prvi trening subotičani su održali u petak prepodne na terenima uz hotel gde je svih 25 igrača istrčalo na travnati teren gde su odradili sve zadatke pod budnim nadzorom prvog trenera Zorana Milinkovića. Stručni štab je zadovoljan uslovima koji su ih zatekli a više o samim pojedinostima rekao je rekao je sam šef struke. Dočekalo nas je zaista lepo vreme, uslovi u kojima ćemo se pripremati su baš onakvi kakvi su dogovoreni sa organizatorima. Početni utisak je veoma zadovoljavajući. Danas ćemo trenirati dva puta dnevno, prepodne od 08.45 i poslepodne od 16h. Sutra prepodne je novi trening na kojem ćemo se pripremiti za prijateljski meč koji ćemo odigrati u poslepodnevnim časovima u  gradu Sasu koji je nedaleko od našeg kompleksa protiv tuniskog trećeligaša.

 

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Danas u 14.40 na pomoćnom terenu Etuala (Zvezda) iz Susa, po lepom i sunčanom vremenu uz dosta vetra, odigran je meč između "Spartak Zlatibor vode" i "BNI Khaled"-a, jedne od vodećih ekipa, B lige Tunisa, koja se takmiči za ulazak u super ligu. Posle tvrde, ravnopravne i poprilično grube igre, (4 žuta kartona i forsirana zamena našeg igrača naspram jednog žutog kartona kod "domaćina") utakmica je završena bez golova i pored penala za obe ekipe.

Prvi penal je dosuđen je u 30 minutu posle igranja rukom Šarca u kaznenom prostoru ali golman Aleksić ga je odbranio.

Početkom drugog poluvremena Puhalak je imao u prvih par minuta  prilike da ugrozi gol domaćina.

Penal dosuđen za Spartak Zlatibor vodu je takođe bio posledica igranja rukom u 10 minutu...

detaljnije
Post date: Sub, 06.02.2010 - 14:40

Željko Knežević zadovoljan pripremama Spartak Zlatibor vode

U posetu igračima F.K. Spartak Zlatibor vode stigao je u četvrtak noću Željko Knežević, podpredsednik kluba, i proveo veče u razgovoru sa šefom sručnog štaba da bi ujutru prisustvovao treningu. Posle zajedničkog ručka sa timom, sagledavši trenutnu situaciju, Knežević je dao svoj komentar na prolećne pripreme ovde u Port el Kantauiju.

Vreme je idealno za treninge, smeštaj je odličan, hrana je sasvim solidna, čini mi se da treneri ekipe rade još jačim intenzitetom nego u prošlom pripremnom periodu, igrači su zadovoljni i nemaju problema. Znači prvi utisak je izvanredan. Malo su problemi sa organizacijom, izgleda na relaciji ekspoziture...

detaljnije
Post date: Pet, 05.02.2010 - 12:30

Na veštačkoj travi terena drugoligaša C.S. Msaken-a iz Susa danas je po lepom vremenu odigrana tvrda utakmica u kojoj naši igrači nisu imali sreće. Posle male nadmoći domaćina u početku igre i uglavnom igre na sredini terena u 38 min. iz slobodnog udaraca kada je lopta prošla kroz živi zid 11-stica Msaken-a postiže jedini gol na utakmici. U drugom poluvremenu komplet nova postava Spartak Zlatibor vode dominira gotovo čitav period u kojem je nanizala par šansi ali bez posledice po gol domaćina.

Šef stručnog štaba Zoran Milinković o utakmici:
U jednoj tvrdoj pravoj prvenstvenoj utakmici protiv C.S. Msaken-a, timom u vrhu tuniske druge lige, doživeli smo praktično iz jednog jedinog šuta na naš gol iz slobodnog udaraca. I to je je bio sav učinak...

detaljnije
Post date: Sre, 03.02.2010 - 15:10

Po svežem jutarnjem vremenu igrači su održali prvi trening na terenu pored hotela.

Post date: Pon, 01.02.2010 - 09:10

Nedelja je dan odmora ali je proveden pod konrolom trenera i fizioterapeuta. Na raspolaganju su bazen s toplom vodom, sauna,džakuzi, teretana, stoni-tenis, bilijar čak i video igrice. Napolju na obali gosti hotela uglavnom šetaju obalom, da li pored vode ili vodom to je pitanje izdržljivosti. Posle pet minuta dok vam talasi zapljuskuju stopala odjednom su vam zglobovi ukočeni i vise ih ne osecate. Tada se pomerite na suvi, kako tako topli, deo peska na plaži koji vam onda vrati temperaturu..
To veče na oglasnoj tabli smo primetili zanimljiv naslov Fakir show. Slike sve govore...
 

Post date: Ned, 31.01.2010 - 21:30
Custom Search