Primenjeni Internet marketing

Sre, 03.03.2010 - 18:00 -- nikola.tumbas

Povodom jubileja 50 godina Ekonomskog Fakulteta u Subotici, u organizaciji studentske organizacija CeMar (Centar za marketing), održano je stručno predavanje iz oblasti Marketinga i Informacionih tehnologija sa temom:

"Primenjeni Internet marketing - platforme, tendencije i uspešna realizacija marketing i PR ciljeva".

Ovo predavanje ima za cilj da studentima Ekonomskog fakulteta i Više tehničke škole, kao i njihovim profesorima, prikaže najnovije tendencije u svetu marketinga, a posebno Internet marketinga, kao napredne i moderne tehnologije, u sve većoj ekspanziji u svetu i kod nas. Ekonomski fakultet kao domacin predavanja ce u ovoj jubilarnoj godini organizovati vise tematskih predavanja, dovodeci najbolje eksperte iz datih oblasti, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Za prve predavače su odabrani stručnjaci iz oblasti elektronskog poslovanja, Web razvoja i Internet tržišta.

Ovo zanimljivo interaktivno predavanje ispred kompanije Nesk WebArt vodili su gospodin Nebojša Skenderović (CEO/founder), projektant Internet informacionih sistema i gospodin Boris Teodosijević (General Manager), diplomirani ekonomista.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search