Karta više za Džibonija!

Ned, 28.11.2010 - 16:01 -- bedalov.toni

Iako su ulaznice za koncert popularnog hrvatskog muzičara Džibonija 1. decembra u Subotici već odavno rasprodate, organizator "Bunjevačko kolo" odlučio se da obraduje fanove koji nisu uspeli da dođu do karte. - U ponedeljak ćemo na prodajnom mestu "Gigstix"-a u "Pariskom magazinu" u Novom Sadu pustiti specijalni poslednji kontingent od 200 karata za one koji kupuju u poslednji čas, kaže Davor Dulić, organizator Džibonijevog koncerta u Subotici. - Isto ćemo uraditi i u Subotici u "Bunjevačkom kolu" i to su zaista i poslednji blokovi ulaznica koje imamo od 5.000 koliko je štampano, tvrdi Dulić.

Kako saznajemo, u Džibonijevom timu vlada pozitivna atmosfera oko prvog nastupa najtraženijeg hrvatskog pevača u Srbiji. Pripremljena je najbolja audio i video produkcija iz Zagreba koja će dan pre koncerta stići u Suboticu. O kakvom je gabaritu reč, govori i podatak da je u subotičkoj Hali sportova obezbeđeno dodatno napajanje električnom energijom, da bi se obezbedila energija za dosad neviđenu koncertnu produkciju u Subotici.

Organizator poziva sugrađane da na koncert dolaze peške, kako bi se brojnim gostima iz Beograda, Novog Sada i drugih delova Srbije, obezbedilo mesto za parkiranje na Aleji Maršala Tita. Takođe, zbog rigorozne bezbednosne kontrole, ulazi u Halu sportova biće otvoreni 1. decembra od 18 časova, dok će koncert Džibonija početi u 20 časova.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search