Najava 4. rođendanske trke Ark Tron

Sre, 02.03.2011 - 11:00 -- dejan.vukovic

U nedelju 6. marta na Paliću će se održati 4 rođendanska trka Atletsko rekreativnog kluba TRON. Po rečima organizatora Sebastijana Ludaića održaće se dve trke polumaraton na 21,1 km i trka zadovoljstva od 5km. Start je u 11h na muškom štrandu ispred kluba De Lago. Trka je otvorena za svakoga ko želi da se oproba, prijava se priimaju preko sajta www.tron.org.rs ili lično na sam dan trke od 09h. Ako je suditi po dosadašnjim trkama očekuje se preko 130 takmičara, pošto se svake godine sve veći broj takmičara prijavi.

Ovogodišnji moto trke je  "... ako hoćeš, već si na pola puta da možeš....". Cilj trke je obogaćivanje sportsko-rekreativnog i turističkog sadržaja na Paliću, promocija rekreativnog trčanja, podsticanje bavljenja sportom, ukazivanje na važnost fizičke aktivnosti, omogućavanje sportskog nadmetanja svim istinskim zaljubljenicima u trčanje bez obzira na pol, godine, versku i rasnu pripadnost, nivo utreniranosti. Posebna naglašenost za uključivanje u trku rekreativaca-amatera, kao i na zabavno i zdravo korišćenje slobodnog vremena. Negovanje sportskog druženja, dalje jačanje i razvijanje sportskih prijateljstava, kako u zemlji tako i među neposrednim susedima, širenje sportske kulture.Akcenat na zdrav način života. Prijem novih zainteresovanih rekreativaca u Atletsko Rekreativni Klub TRON

I ove godine resor za sport i omladinu grada Subotice je pomogao u realizaciji ovogodišnje trke pored ostalih sponzora kao što su Delta Generali, Sega Osiguranje, Lipa i ostali. Nadamo se da jedino vreme neće u velikoj meri utiacti na broj prijavljenih takmičara.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search