Kovačević i Binić pojačali redove Fk Spartak Zlatibor voda

Uto, 24.01.2012 - 12:30 -- dejan.vukovic

Na današnjoj press konferenciji predstavljeni su Vladan Binić i Aleksandar Kovačević, dvojica fudbalera koji su pojačali redove Fk Spartak Zlatibor voda.

Aleksandar Kovačević, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, od prvog dana je na priprema sa ekipom. Igrač 1992 godište, član mlade reprezentacije Srbije, fudbalsku karijeru započeo u Fk Voždovac zatim igrao za Crvenu Zvezdu i Olimpijakos. Iz Sopota, filijale Crvene Zvezde, prešao u Fk Spartak Zlatibor voda i obavezao se na ugovor od četiri godine.

- Proveo sam u klubu već nedelju dana, mogu da kažem da su treninzi veoma naporni, dobro se radi. Saigrači su me sjajno prihvatili i mislim da sam se dobro uklopio u ekipu i da sam spreman za još naporniji rad koji nam predstoji. Želim da napredujem i da se izborim za mesto u timu. Verujem da ćemo se dobro pripremiti i što bolje započeti takmičarski deo u kome moj sadašnji klub ima visoke ambicije - rekao je Kovačević na predstavljanju.

Drugo pojačanje je Vladan Binić (1987g.), fudbaler koji je karijeru započeo u Fk Sparta iz Praga. Nakon toga igrao za Napredak (Kruševac) i Crvenu Zvezdu. Poslednjih pola sezona bio je na pozajmici u Fk Radnički, odakle je došao na novu pozamicu do kraja sezone. Binić igra na poziciji desnog veznog, na mestu gde je igrao Marko Mirić koji je pre koji dan prešao u Crvenu Zvezdu.

Binić se takođe obratio sa svojim prvim utiscima -Odradio sam tek dva treninga sa Spartakom i za sada imam pozitivne utiske. U toku je prvi deo priprema, dobro se radi. Došao sam u redove Subotičana da povratim pravu formu i da svojim igrama pomognem Spartak Zlatibor vodi da ostvari svoje ciljeve. Nadam se da će i klub meni pomoći da se vratim u pravi ritam.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search