120 godina OŠ Ivan Goran Kovačić: Koncert hora "Primavera"

Pet, 23.03.2012 - 18:00 -- dejan.vukovic

Nizom aktivnosti OŠ Ivan Goran Kovačić proslavila je 120 godina svog posztojanja. Neke od dešavanja smo ispratili kroz objektiv fotoaparata. Više o tome pogledajte u poddogađajima.

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

U okviru 120 godina proslave dana škole, održano je pesničko veče "Goranovo proleće". Gost večeri bila je pesnikinja Rajka Toković Tomanović

Post date: Čet, 22.03.2012 - 17:00

Nezavisna omladinska organizacija "Prosvetitelj" održala je predavanje na temu " Ostavi duvanski dim, bavi se sportom!" predavač je bio Kristijan Pot.

Ovaj projekat obuhvata oblast duvanskog dima u nameri da pokuša da spreči širenje duvanskog dima i zagađenje životne sredine kod mladih. Sadržaj projekta je koncipiran da obuhvati omladinu od 13 do 15 godina. To je uzrast đaka koji pohađaju osme razrede osnovnih škola.

Projekat omogućuje upoznavanje o štetnosti duvanskog dima na njih kao osobe, a zatim i na celu njihovu okolinu. Slušaoci su se upoznali sa pojedinostima koje nanosi duvanski dim, od toga koje su štetnosti do toga koje su to sve posledice nakon konzumiranja duvanskog dima. Upoznali su se sa nastanskom, razvojem, štetnostima, kako se počinje i još mnogo toga...

detaljnije
Post date: Sre, 21.03.2012 - 15:00
Custom Search