Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Odbojkaši i odbojkašice u Osijeku

Čet, 13.09.2012 - 21:10 -- dejan.vukovic

Muški i ženski odbojkaški klub Spartak zajedno su bili u Osijeku, pobratimskom gradu Subotice, gde su odigrali pripremne mečeve protiv ekipe Osijeka. Subotičani su u oba duela bili uspešniji. Devojke su pobedile Osijek sa 3:0, dok su momci Spartaka savladali svoje rivale sa 3:1. Ekipama su ovi mečevi dobro došli za što bolju pripremu pred nastupajuće prvenstvu u kojem će se oba subotička kluba takmičiti u Superligaškom društvu.

Ovim prijateljskim mečevima nastavljena je saradnja dva grada. Da podsetimo, prošle godine je odigran dvomeč između Fk Spartak Zlatibor voda i Nk Osijek. Sa odbojkaškim ekipama Spartaka u Osijeku je bio i Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport koji se ovom prilikom sreo sa svojim kolegom takođe članom veća zaduženim za sport grada Osijeka. Razmenjeni su utisci o razvoju sporta i funkcionisanju sportskih klubova u ova dva grada. Dogovorena je dalja saradnja uz obostrano zadovoljstvo.

Autor teksta: 
Fotograf: