Fudbaleri očekuju prvi trijumf

Pet, 21.09.2012 - 11:55 -- dejan.vukovic

Fk Spartak Zlatibor voda u subotu 22.09. na Gradskom stadionu dočekuje ekipu Radničkog iz Niša. Subotičani se u ovom susretu nadaju novim bodovima ohrabreni posle dobre igre u prošlom kolu u Novom Pazaru odakle su doneli prvi bod u ovom prvenstvu. Povodom predstojeće utakmice 6. kola koja počinje u 16.30h održana je press konferencija u Trofejnoj sali Sportskog Saveza na kojoj su prisustvovali novi šef struke Petar Kurćubić i igrač Aleksandar Kovačević.

- Ja sam rekao pre prošli meč da dosta očekujem od ovih momaka, oni su na moju sreću dosta toga ispunili. Pred ovu utakmicu moja očekivanja su još veća. Pogled na tabelu sve pokazuje, do sada nemamo pobedu i to pred nas postavlja jasan cilj da pokušamo da ostvarimo prvi trijumf.  Da bi to postigli moramo da pružimo kvalitetnu partiju. Radili smo dobro tokom nedelje, atmosfera u ekipi je odlična i to su neki od preduslova da se nadamo najboljem. Protivnika respektujemo uzeli su više bodova od nas u ovoj sezoni. Odigrali su dve odlične utakmice pobeda u Kuli i na Marakani gde su po mom mišljenju zaslužili bod. Na obe ove utakmice Radnički je dao po dva gola, što znači da moramo da smanjimo greške u poslednjim linijama odbrane. Nadam se da možemo da odigramo agresivno da ne primimo gol i onda strpljivo i agresivno tražimo put do pobede. - rekao je Petar Kurćubić, šefg struke Spartak Zlatibor voda

Aleksandar Kovačević, izneo je svoje utiske narednog meča - Ekipa Radničkog je veoma dobra sa odličnim pojedincima. Atmosfera kod nas je veoma dobra, mi ćemo uraditi sve da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i da ostvarimo prvi trijumf. Ovom prilikom pozvao bih navijače da dođu u što većem broju da nas podrže a mi ćemo se odužiti dobrom igrom i iskreno se nadam prvom pobedom.

Spartak Zlatibor voda nema većih problema sa igračkim kadrom. Osim povređenih Stevanovića i Čovića svi ostali su u konkurenciji za prvi tim. Po rečima šefa struke doći će do minimalnih promena u igračkom kadru u odnosu na prvih jedanaest koji su istrčali u Novom Pazaru, najviše zbog načina igra koji će biti sigurno ofanzivniji.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search