Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Prvog dana prelaznog roka pojačanja ŽFK Spartak

Pon, 14.01.2013 - 19:45 -- dejan.vukovic

Prvog dana prelaznog roka redove ženskog fudbalskog kluba Spartak pojačale su dve kvalitetne igračice. Radi se o Kristini Krstić (23) i Mileni Nikolić (20) . Kristina je jedna od najiskusnijih domaćih igračica i standardna je članica A selekcije Srbije. Kristina je igračica sjajnih kvaliteta, domaća publika imala je prilike da je vidi na Spartakovom stadionu prošlog leta, na kvalifikacionom turniru UEFA Lige šampiona, kada je nastupala za ekipu BIIK iz Kazahstana.

Drugo pojačanje stiže iz niškog Mašinca. U pitanju je Milena Nikolić (20), reprezentativka Bosne i Hercegovine, univerzalna igračica koja se podjednako dobro snalazi u liniji odbrane, ali i u napadu. Milena je dobro poznata ljubiteljima ženskog fudbala u regionu.

Sportski direktor Bojan Arsić zadovoljan je prvim pojačanjima. - Veoma smo srećni što smo uspeli dovesti dve sjajne igračice koje će svojim kvalitetima zasigurno pojačati ŽFK Spartak. Verujem da će se brzo adaptirati u novoj sredini i na najbolji način nametnuti šefu stručnog štaba - rekao je Bojan Arsić.

Autor teksta: