Fudbaleri Bačke 1901 započeli sa pripremama

Pon, 21.01.2013 - 14:00 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Bačke 1901 današnjom prozivkom započeli su pripreme za prolećni deo koji počinje 16. marta. Trenutno se nalaze na drugom mestu Vojvođanske lige sa ciljem da u nastavku prvenstva obezbede ulazak u viši rang.

Na današnjoj prozivci i prvom treningu okupilo se dvadeset fudbalera koje je u trofejnoj sali pozdravio predsednik kluba Zoran Marković, koji im je poželeo dobar rad i uspešnu polusezonu sa jasnim ciljem kluba ulaska u Srpsku ligu. Ekipu su pored novog šefa struke Dragi Bobića za sada pojačala dva nova igrača Nikola Aleksić i Marko Ignjatović, obojica igraju na poziciji napadača. 

Po rečima Dragi Bogića, šefa struke ekipa će pripreme odraditi u Subotici. Pored dvojice novajlija očekuje se još par novih igrača, kao i nekoliko mladih fudbalera (bonus igrači) iz Fk Spartak Zlatibor voda, koji će pojačati redove najstarijeg fuidbalskog kluba u zemlji. Bačka je već do sada zakazala devet pripremnih utakmica koje će u velikoj meri poslužiti da se uigra tim i što spremnije dočeka prolećni deo, prva je na redu 30.01 protiv FK Prigrevica. 

U klubu veruju da će ekipa uz iskustvo novog šefa truke, dobar odabir rigrača i kvalitetan rad ove sezone ostvariti toliko dugo očekivan plasman u viši rang.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search