Program za 1. maj na Paliću

Pon, 22.04.2013 - 17:15 -- nikola.tumbas

U kongresnoj sali Velike terase na Paliću, Goran Gabrić, direktor d.o.o. Park Palić, sa ostalim predstavnicima klubova koji održavaju razne menifestacije predstavljen je prvomajski program koji za 60.000 posetilaca koji se očekuju za dane praznika na obalama jezera.

Zanimljiv program ZOO vrta je predstavila Mirjana Alapović koji možete videti ovde

Nemet Zoltan, predsednik Jedriličaskog kluba, najavio međunarodnu regatu na kojoj se očekuje oko stotinu brodova na jezeru. Regata počinje 29. aprila i traje tri dana.

Ferenc Purucki, trener veslačkog kluba Palić, je objasni da zbog saradnje sa Jedriličaskim klubom, oni svoja takmičenja prebacuje ovog puta u mesec jul a klub će biti za 1.maj u Segedinu na regati.

Aleksandar Nenadov iz TK Palić najavio je tradicionalni međunarodni tenis turnir za dublove koji će se održati 4. maja, sa početkom u 09.00.

Radoslav Bojić iz fudbalske škole Palić podsetio je da klub zadnjih dvadesetak godina organizuje turnir za generaciju fudbalera dece rođeni 2002. do 2005. god. Turnir traje od prvog do četvrtog maja sa oko 40 ekipa iz okruženja.

Dalibor Sekulić, ispred Elitte Palić, je predstavio pored standardne ponude Male gostione i Riblje čarde, juneći perkelt, riblji paprikaš i čorbu koja će biti ponuđena gostima po nižoj ceni od uobičajene.

Marko Marjanušić, ispred Sprotskog saveza grada, je predstavio Trimbi - detalje videti u prilogu.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search