Spartak Zlatibor voda I Hajduk bez golova

Sub, 27.04.2013 - 21:00 -- dejan.vukovic

Spartak Zlatibor voda - Hajduk 0:0

Vojvođanski derbi završen je bez pobednika. Od samog početka meča vodila se velika borba najčešće na sredini terena u kojoj ni jedna ekipa nije uspela da postigne gol. 

Prvu ozbiljniju priliku imali su gosti na samom početku meča preko Adamovića, ali siguran na golu bio je golman Aleksić. Uzvratili su Subotičani preko Despotovića u 9. minutu koji je odlično glavom šutirao. U sledećem napadu došlo je do sudara glavama golmana Perića i najiskusnijeg u redovima Spartak Zlatibor vode, Vidaka Bratića. Deblji kraj izvukao je Bratić kome je pukla arkada i koji je odnešen u bolnicu na snimanje, dok je golman Kuljana prošao sa čalmom na glavi. Sledeću priliku imali su domaći u 20. minutu kada je Despotović izveo slobodan udarac sa oko 25 metara. Lopta je fijuknula iznad prečke. 

Početak drugog poluvremena protekao je u odličnoj prilici Hajduka kada je Obrovac odlično šutirao sa 16 metara, međutim ponovo se istakao golman Aleksić koji paradom spašava svoju mrežu. Subotičani su probali preko Puškarića i Kovačevića ali lopte su završavale pored gola. Poslednju ozbiljniju priliku imalis u gosti kada je Lazar Veselinović dobro šutira i dozvolio Aleksiću da se ponovo istakne. 

Zapisnik sa meča možete pogledati ovde.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search