Miloš Manojlović potpisao trogodišnji stipendijski ugovor sa Spartak Zlatibor vodom

Sub, 04.05.2013 - 15:00 -- dejan.vukovic

Miloš Manojlović potpisao je trogodišnji stipendijski ugovor sa Spartak Zlatibor vodom. Miloš igra na poziciji napadača i član je veoma uspešne kadetske ekipe Subotičana. Po svojim karakteristikama po rečima trenera Džinića podseća na modernog napadača.

Trener Bogoljub Džinić veoma je zadovoljan igrama kadetske ekipe - Za mene je ovo jedan veoma lep trenutak, sa kojim jasno pokazujemo orjentaciju Spartak Zlatibor vode da se okrene sopstvenim kadrovima. Miloš je član kadetske ekipe koja igra ove sezone jako dobro. Cilj nam je plasman u kvalitetnu ligu Srbije i sada smo već jako blizu tog plasmana. Pre svega sam jako zadovoljan jer je kadetska ekipa podmlađena i kao takva pruža odlične igre. Mislim da je Miloš zaslužio ovaj stipendijski ugovor,  sa nama je godinu dana i pokazao je da se radio o kvalitetnom igraču. Mislim da on neće biti usamljen i daćemo vrlo brzo ovakva ugovore potpisati sa Krmarom i Silijem. Ubeđen sam da imamo kvalitetne pojedince i da ćemo u bliskoj budućnosti imati veliki broj igrača u prvom timu iz naše škole.

Miloš Manojlović nije krio oduševljenje potpisom ugovora. - Presrećan sam sa stipendijskim ugovorom i pozivom u reprezentaciju. To mi samo daje motiv više da se još više trudim i dakazujem treneru. Proveo sam godinu dana u OFK Beogradu, posle toga se vratio u Radnički odakle su me doveli u Spartak Zlatibor vodu. Debitovao sam protiv Hajduka u meču u kojem sam postigao jedini gol na utakmici za našu pobedu od 1:0.

Miloš je dobio poziv kadetske reprezentacije Srbije da se javi na okupljanje u Staru Pazovu 09. maja. Nakon petodnevnih priprema u Kući fudbala kadetska reprezentacija odlazi u Ukrajinu 14.05. na tradicionalni turnir "Viktor Banjikov", jedan od najjačih turnira u Evropi na kojem učestvuje osam reprezentacija.

Izvor: Fk Spartak Zlatibor voda

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search