Nova oprema i za futsal klub Champions

Čet, 16.05.2013 - 15:00 -- dejan.vukovic

Novoj sportskoj opremi obradovale su se i fudbalerke futsal kluba Champions, koju je obezbedio grad Subotica. Opremu fudbalerkama danas su uručili Nemanja Simović i Oto Buš ispred gradske samouprave.

Futsal klub Champions postoji od maja 2010g. U klubu je tada počelo svega 5-6 devojčica da se bavi fudbalom da bi danas to postao klub sa 30 fudbalerki koje beleže odlične rezultate. Već prve godine futsal klub Champions je bio četvrti na pionirskom prvenstvu Vojvodine da bi kasnije stigli sve bolji rezultati. Prošle godine zbog manjka ovakvih turnira u Srbiji ekipa je odigrala veliki broj turnira na međunarodnoj sceni najviše u Mađarskoj. Na Balatonu su osvojili prvo mesto u konkurenciji Mađarskih i Danskih ekipa. Usledile su pobede na nizu turnira. Trenutno se ekipa priprema za odlazak u Beč na veliki međunarodni turnir na kojem pored njih učestvuju ekipe iz Austrije, Slovačke i Nemačke.

- Veoma nam je drago što smo dobili ovu novu opremu. Siguran sam da ćemo je dostojno nositi i reprezentovati naš grad na turnirima na kojima ćemo igrati. Teško je naći sponzora koji bi pomogao u doniranju i zbog toga bih se još jednom zahvalio gospodinu Simoviću i Oto Bušu koji su nam izašli u susret. - Istakao je Mića Marinić, trener u futsal klubu Champions

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search