Novaković proglašen za najboljeg igrača sezone

Čet, 23.05.2013 - 20:00 -- dejan.vukovic

Spartak Zlatibor voda je napravila izbor najboljih igrača koji su obeležili sezonu. Danas je upriličena mala proslava na kojoj su proglašeni najbolji pojedincima kojima su dodeljeni pehari.

Do izbora se došlo glasanjem navijača i simpatizera kluba koji su u protekla dva dana davali glasove za svoje favorite. Po tim ocenama najlepši gol sezone postigao je Aleksandar Nosković, petom u meču protiv Jagodine koju su Subotičani dobili sa 2:1. Pehar za naj gol predao mu je sportski direktor Miodrag Morača.

Predsednik veterana Fk Spartak Zlatibor voda, Branislav Jovanović uručio je pehar za najbolju asistenciju sezone. Ovo priznanje pripalo je najiskusnijem prvotimcu Vidaku Bratiću koji je pasom od preko 50 metara pronašao Aleksandra Kovačevića koji je akciju krunisao golom.

Za najboljeg igrača u protekloj sezoni proglašen je Slobodan Novaković. Pehar namenjen najboljem igraču predao je direktor kluba Dragan Đorđević.

Pored nagrađanih prvotimaca, stručni tim škole fudbala izabrao je i najbolje pojedince u mlađim kategorijama. Najuspešnijim  mladim igraima pehar je predao predsednik Dragan Simović. Za najboljeg pionira proglašen je Mario Caušević, najbolji kadet je Miloš Manojlović, dok je epitet najboljeg omladinca poneo Aleksandar Mirkov.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search