Cicmil i Vidović nova pojačanja Fk Spartak

Pet, 12.07.2013 - 18:00 -- dejan.vukovic

Na današnjem treningu ekipi su se pridružila dva nova igrača koja će predstavljati pojačanje za Subotičkog superligaša. Reč je o Stefanu Cicmilu i Marku Vidoviću.

Stefan Cicmil (1990) igra na poziciji štopera, mesto koje je ostalo upražnjeno u Spartaku odlaskom Gorana Adamovića u Ružemberok i odlaskom Vidaka Bratića kome je istekao ugovor. Cicmil je prošao sve selekcije Podgoričke Budućnosti, sa klubom sa kojim je osvojio dve titule prvaka Crne Gore. Poslednju polusezonu proveo je u FK Radnički (Niš).

Marko Vidović (1988) levi bek, prošao je sve selekcije Partizana, nakon čega je zaigrao za Hajduk sa Liona. Karijeru je nastavio u dresu Podgoričke Budućnosti gde je proveo dve godine i za to vreme nastupao za mladu reprezentaciju Crne Gore. Prešao u kiparski Anartozis zatim u Levski iz Sofije. Nakon isteka ugovora, preselio se u Honved gde je sa ekipom osvojio vicešampionsku titulu i bio proglašen za najboljeg levog beka lige. Poslednjih šest meseci proveo u Egeru (Mađarska)
- Pratio sam igre Spartaka u proteklom periodu, radi se o mladoj i dobroj ekipi. Od sebe očekujem da budem bolji i pružim kvalitetnije partije od onih u Mađarskoj i da kao ekipa izborimo četvrto mesto - istakao je Vidović.

Ekipa Spartaka u subotu 13.07. odigraće prvu pripremnu utakmicu protiv Kečkemeta. Meč se igra od 19h. u Mađarskoj. U ponedeljak 15. jula ekipa se seli na Zlatibor gde će odraditi drugi deo priprema.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search