Novi teniski tereni u Dudovoj šumi

Sre, 17.07.2013 - 14:00 -- dejan.vukovic

Nakon trim staze, novog košarkaškog terena i novih sprava za vežbanje Dudova šuma će biti bogatija za dva nova teniska terena u sklopu Tk Spartak.

- U maju mesecu prošle godine smo krenuli sa uređenjem Dudove šume u okviru čega smo krenuli i sa izgradnjom nove sportske infrastrukture. Napravljena je nova trim staza sa tartan podlogom duž cele šume, novi košarkaški teren i postavljene nove sprave za vežbanje. Raduje činjenica de se sva ova sportska infrastruktura u velikoj meri i koristi. U saradnji sa tenis klubom Spartak ulazimo u projekat izgradnje dva nova teniska terena, koja će u velikoj meri pomoći klubu u daljem funkcionisanju sa obzirom na zauzetost postojećih. Po planu tereni treba da se završe početkom septembra meseca. -  istakao je Nemanaj Simović, član Gradskog veća zadužen za sport.

Ladislav Iršai predsednik Tk Spartak bio je izuzetno zadovoljan izgradnjom dva nova terena - Sa novim terenima TK Spartak će imati deset šljakastih terena. Izuzetno smo zadovoljni sa tom činjenicom i to nam puno znači jer imamo veliki broj dece pa je sada velika zauzetost oko termina. Ovi tereni će takođe biti i osvetljeni pa će to povećati i broj rekreativaca, pošto je poznato da oni dolaze posle 18h, jer su preko dana zauzeti tereni zbog škole tenisa i takmičarskih selekcija. Ova investicija je negde oko 2.5 miliona dinara, koju smo obezbedili preko Pokrajinskog teniskog Saveza i Grada Subotice. U narednom periodu preostaje nam jedino da pokrijemo neki od terena kako bi omogućili njihovo korišćenje i u zimskim mesecima.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search