18 medalja plivača na Otvorenom Prvenstvu Srbije

Pon, 22.07.2013 - 11:00 -- dejan.vukovic

U Beogradu je od 19. do 21.jula održano Otvoreno prvenstvo Srbije u plivanju na kojoj je Spartak nastupio sa 6 plivača i 3 plivačice koji su se takmičili u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, ali su odmerili snage i u apsolutnoj kategoriji. Subotičani su ukupno osvojili 18 medalja.

Štafeta sastava Barna Andrej, Hunjadi Filip, Rašković Bojan i Mamužić Darko u tri navrata je osvajala medalju, dve zlatne i jednu srebrnu. U pojedinačnoj konkurenciji najuspešniji plivač iz Spartaka je bio Barna Andrej sa ukupno pet osvojenih medalja, od čega četiri zlatne i jednu srebrnu. Rašković Bojan je osvojio dve zlatne i jednu bronzanu medalju. Hunjadi Filip je osvojio po jednu zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju. Najuspešnija devojka je bila Milica Šoštarec koja je osvojila dve srebrne i dve bronzane medalje.

Sa ovim takmičenjem letnja sezona za kadete, juniore i seniore je završena i za njih sledi zaslužena pauza. Narednog vikenda u bazen ulaze pioniri i mlađi pioniri koje očekuje Prvenstvo Srbije u plivanju, koje će biti održano od petka do nedelje u Kragujevcu.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search