Fudbaleri Spartaka sa nestrpljenjem očekuju Čukarički

Pet, 01.11.2013 - 15:38 -- dejan.vukovic

Povodom utakmice 11. kola Jelen Super lige u kojem Spartak dočekuje Čukarički u trofejnoj sali Sportskog saveza održana je press konferencija na kojoj su pored šefa struke Dragana Kanatlarovskog prisustvovali prvotimci Dino Šarac i mladi Stefan Milošević.

Dragan Kanatlarovski zadovoljan je igrama u poslednje vreme i veruje da ekipa može da nastavi uspešan niz. -  Izuzetno sam zadovoljan sa preporodom ekipe i ovim uspešnim rezultatima u poslednje vreme. Nadamo se nastavku niza a sigurno da nam u prilog ide i poslednja Kup utakmica koju smo izvanredno odigrali. Dominirali smo tokom svih devedeset minuta a u samom finišu i dokrajčili protivnika. Prikazana igra i pristup igrača nam daje za pravo da se nadamo nastavku dobrih rezultata. Dolazi nam ekipa Čukaričkog koja je treća na tabeli i koja poseduje kvalitet i dobre pojedince. Cenimo ih i respektujemo ali imamo mi i svoje adute. Naš najveći adut je kompaktnost ekipe i želja za pobedom u svakom meču. Raspolažemo i sa većim igračkom kadrom, oporavili su se kapiten Torbica i Aleksandar Nosković, tako da svih osamnaest igrača odnosno dvadeset i tri koji su u pogonu, su spremni i konkurišu za prvi tim. Verujem u ove momke i znam da će ostaviti srce na terenu za pobedu na ovom meču.
 
Dino Šarac prvotimac koji u poslednje vreme pruža sve bolje partije očekuje težak meč - Očekuje nas još jedna teška utakmica u nizu protiv rivala koji je do sada pokazao svoj kvalitet i velike ambicije. Međutim, ukoliko pružimo igre kao do sada i posebno kao u Kup utakmici gde smo bili dominantni tokom celog susreta možemo očekivati povoljan rezultat. Ta utakmica protiv Napredka nam je ulila još više samopouzdanja tako da u odličnoj atmosferi dočekujemo Čukarički. Mislim da uz pomoć navijača nećemo imati većih problema, naravno ako pružimo svoj maksimum i ponovimo dobru igru.

Stefan Milošević, mladi prvotimac i reprezentativac mlade selekcije Srbije nada se dobroim rezultatu. - Posle lošeg starta početkom sezone, vratili smo se. Svi su mislili da imamo lošu akipu ali mi smo to vratili na pravi način. Dolazi nam ekipa Čukaričkog koja je takođe mlada i veoma kvalitetna ekipa. Nadam se da ćemo uz podršku navijača i našu dobru igru doći do pozitivnog rezultata.

Utakmica između Spartaka i Čukaričkog se igra u nedelju 03.11. sa početkom od 13:30.
 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search