Odbojkaši slavili u Kladovu

Ned, 19.01.2014 - 15:21 -- dejan.vukovic

Đerdap - Spartak 1:3 (18:25, 18:25, 25:21, 14:25)

Đerdap: Ristić 16, Mirosavljević 12, Krsmanović 11, Ćosić 13, Živanović 3, Kočanović 3, Ivanković (libero), Borovićanin, Brzaković 4, Rajković, Ilić, Antić. Trener: Milorad Kijac.

Spartak: Crnjanski 12, Janačkov 14, Elezović 4, Mutapčija 14, Kecman 10, S. Ilić 6, Konkolj. Nisu igrali: Jungić, Vidakov, Pualić, Medić, Stefanović.Trener: Aleksandar Petrović.

Odbojkaši Spartaka ostavrili su veoma bitnu pobedu u Kladovu. Osvojili su nova tri boda i preskočili Đerdap na prvenstvenoj tabeli.

Odbojkaši Spartaka na ovom meču bili su lišeni kapitena Janjića koji se ipak povredio na prošloj utakmici protiv Radničkog, ali to im nije zasmetalo da zasluženo trijumfuju protiv Đerdapa. Nagoveštavao je trener Aleksandar Petrović da očekuje dobro izdanje svoje ekipe i pet setova, međutim njegovi puleni su ga iznenadili i meč završili u četiri seta.

Subotičani su od početka zaigrali agresivno sa jakim servisom i raspoloženim Kecmanom za koga domaćini nisu imali rešenje. Meč su počeli sa korektorom Mutapčijom što se pokazalo kao ispravno. Nakon dva ubedljiva seta koja su osvojili golubovi sa po 25:18, usledio je treći koji je bio najuzbudljiviji. Subotičani su se malo opustili a domaćini se razigrali i posle rezultatske klackalice uspeli da smanje rezultat na 1:2. Spartak je odlično počeo četvrti set i već na samom početku je bilo jasno da će ceo plen otići u Suboticu.

Nakon dve vezane pobede Spartak u sledećem kolu pred svojom publikom dočekuje Mladog Radnika u petak  24.01. od 19h. Novom pobedom Subotičani bi se udaljili od mesta borbe za opstanak u ligi a približili se play ofu.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search