Allegra Poljak prvo pojačanje u ŽFK Spartak

Pon, 20.01.2014 - 16:12 -- dejan.vukovic

Ženski fudbalski klub Spartak pojačao se prvog dana prelaznog roka. U redove plavih golubica došla je talentovana Allegra Poljak koja je potpisla pristupnicu na tri godine.

Allegra je došla iz Novog Sada i igra na poziciji bočnog napadača. Do sada je igrala za muške selekcije Novog Sada, a nastupala je i za Novi Bečej i Crvenu zvezdu. Članica je ženske fudbalske reprezentacije Srbije. Allegra je veoma talentovana sportistkinja, a pored fudbala bavila se i atletikom gde ima preko 100 osvojenih medalja.

Promocija nove igračice i potpisivanje pristupnice obavljeno je u Trofejnoj sali Sportskog Saveza. U uvodnom delu ženski fudbalski klub Spartak je pozdravio i čestitao Gaboru Sagmajsteru na uspešno završenom Dakar reliju gde je veoma uspešno predstavljao Srbiju i grad Suboticu.

Bojan Arsić sportski direktor kluba veoma je zadovoljan što su postigli dogovor sa Allegrom i što je mlada i talentovana igračica od danas član Spartaka. - Vrlo smo srećni što će Allegra naredne tri godine nositi dres subotičkog šampiona, želimo joj dobrodošlicu i da ponosno nosi plavo beli dres. Očekujemo da će ona biti pokretač novog talasa mladih i perspektivnih igračica koje će konkurisati u podmlađivanju tima kada se za to ukaže potreba.

- Drago mi je i srećna sam što ću u naredne tri godine biti deo šampionskog tipa i među najboljim evropskim ekipama. Želim da napredujem i razvijam se u profesionalnom smislu i zahvaljujem se stručnom štabu ŽFK Spartak na pruženoj šansi -  rekla je Allegra Poljak, novi član aktuelnog šampiona.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search