Odličan nastup vaterpolista u Mađarskoj

Uto, 21.01.2014 - 00:33 -- dejan.vukovic

Vaterpolisti Spartak Prozivke učestvovali su na turnirima u mađasrkoj u okviru Lige koju igraju sa mlađim selekcijama.

Generacija 1995 godišta igrala je u Kaloči i zabeležila dve ubedljive pobede. savladali su domaćina Kaloču sa 29:3 i Zemplen sa 24:14. Nakon četitri odigrana kola Spartak Prozivka se nalazi na prvom mestu sa maksimalnim učinkom od četiri pobede i 12 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirana ekipa Orade iz Rumunije.

Za Spartak Prozivku nastupali su sledeći igrači: Milošević, Todoručin, Aleksić, Stipančević, Varga, Čordaš, Masnikosa, Nikolov, Klinovski, Banićević Flayšman, Temunović, Vuković. Trener Will Ludvig.

Generacija 2002 godišta koju predvodi trener Dražen Videc učestvovala je na turniru u Bekeščabi gde su zabeležili čak pet pobeda u isto toliko utakmica. Savladali su Senteš Leanj sa 9:5, zatim ekipu Čabai Čirkefogo sa 15:3, Segedin sa ubedljivih 15:0, Crisul I sa 5:2 i Košice sa 8:6.

Ekipa je nastupila u sledećem sastavu: Todić, Nedeljković, Konatar, Ivković, Varkulja, Szabo B., Stojanović M, Stojanović J., Tonković, Saulić, Kokai, Bedić, Ivanković, Perez De Guzman Prčić. Trener Videc.

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search