Fudbaleri Spartaka stigli u Budvu

Sub, 25.01.2014 - 18:02 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartak uspešno su okončali drugu fazu pripremu koju su obavili na Zlatiboru. Proteklih nedelju dana radili su na fizičkoj pripremi. Vreme ih je izuzetno poslužilo i bilo je saveznik subotičana da se svi zacrtani planovi uspešno ostvare. 

Poslednje noći njihovog boravka sneg je zavejao Zlatibor, nakon doručka spartakova ekspedicija je napustila planine i preselila se u sunčanu Budvu, na Crnogorsko primorje. Novo odredište Spartaka je hotel Blue Star u centru Budve. Subotičani će u narednih petnaest dana odigrati čak sedam kontrolnih utakmica i raditi na taktičko tehničkom razvijanju ekipe i pojedinaca. Prva utakmica je na programu već u nedelju 26. Januara kada se u Podgorici sastaju sa ekipom Budućnosti od 14h.

Dragan Kanatlarovski, šef struke subotičana nije krio zadovoljstvo dosadašnjim radom svojih fudbalera – Sve što smo isplanirali uspešno smo i realizovali do maksimuma. Moram da pohvalim igrače koji su izvršavali sve obaveze koje smo pred njih stavili. Atmosfera je na vrhunskom nivou i mislim da je to jedini ispravni put za nastavak uspešne sezone. Tek smo na početku, ovo je bila najteža faza pošto smo radili isključivo na podizanju fizičke spreme. Imali smo sreću da nas je vreme idealno poslužilo.  Pred nama je treći deo gde ćemo kroz utakmice i treninge brusiti formu.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search