Fudbaleri Spartaka nerešeno sa Bokeljom

Sre, 29.01.2014 - 17:20 -- dejan.vukovic

Spartak - Bokelj 1:1 (0:0)
 

Budva, Stadion na Jazu. Sudija: Goran Lenac (Kotor)

Strelci: Janković u 87. min za Spartak i Vujović iz penala u 60. minutu za Bokelj

Spartak: Janošević, Jondić, Radović, Antonić, Milošević, Kovačević, Vojvodić, Trivunović , Džugurdić, Milić., Ilić. Igrali još: Cicmil, Mezei, Mrkela , Torbica, Jočić, Bjedov, Novaković, Šarac, Puškarić, Janković.

Bokelj: Petković, Spalević, Martić, Ščekić, Todorović, Šćepanović, Kotorac, Hiroši, Popović, Taku,Vujović. Igrali još: Todorović, Šekarić, Pavićević, Pajović, Maraš, Džoni, Vuković, Milošević.

Spartak je četvrtog dana boravka u Budvi odigrao treću pripremnu utakmicu. Danas su na terenu Jaza snage odmerili sa ekipom Bokelja i posle devedeset minuta rezultat je ostao nerešen 1:1.

Kanatlarovski je odlučio da subotičani meč počnu u kombinovanom sastavu gde su šansu dobili igrači iz drugog plana. Bokelj je stvorio prvu priliku preko japanca Takua koji probao iskosa sa desne strane ali njegov šut završava pored gola. Usledila je bolja igra Spartaka, Milić je u 12. minutu u padu loptu zahvatio glavom sa par metara ali siguran je golman Petković. Priliku je propustio i Vojvodić, da bi u finišu prvog dela Trivunović odlično šutirao, međutim golman Bokelja loptu šalje u korner.

Nastavak meča ponovo bolje otvaraju Kotorani, Vujović dobro šutira siguran Janošević. Usledio je niz izmena i bolja igra Spartaka. Prvi se u prilici našao Janković  koji sa par metara promašuje gol. Bokelj iznenada dolazi do vodstva kada je sviran penal nad prekršajem koji je skrivio Radović Siguran sa bele tačke bio je Vujović danas najbolji igrač kotorana. Nakon gola Bokelja usledila je ofanziva subotičana. Pokušao je Torbica iz daljine, zatim se dva puta u prilici našao i Mrkela, oprobao je svoj šut i Novaković a šansu propušta i Šarac. Ofanzivna igra ipak je donela rezultat u samom finišu utakmice. nakon kornera lopta je došla do Torbice koji sa ivice igrališta šalje oštar i precizan centaršut pred gol protivnika, golman nije uspeo da je ukroti pada pred noge Jankovića koji je precizan i sprovodi je u mrežu za konačnih 1:1.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search