Fudbaleri željni pobede protiv Jagodine

Čet, 20.03.2014 - 21:47 -- dejan.vukovic

Fudbalere Spartaka u subotu očekuje duel protiv Jagodine na Gradskom stadionu od 14:30h. U poslednja tri kola subotičani su nanizali tri remija i sada su željni prvenstvene pobede. Pred meč sa Jagodinom održana je press konferencija na kojoj su pored šefa struke Dragana Kanatlarovskog prisustvovali i prvotimci Dino Šarac i mladi napadač Stefan Ilić.

Kanatlarovski ističe da je ekipa u usponu pred odlučujuće utakmice u prvenstvu - Prošlo kolo smo ponovo remizirali i to sa najnepopularnijim rezultatom 0:0. Međutim, kada se sve sabere mislim da smo zaslužili malo više u Ivanjici. Okrećemo se novom protivniku, pred nama je utakmica sa veoma kvalitetnom ekipom Jagodine. Mi se polako dižemo u formi i očekujem da počnemo pružati sve bolje partije. Igramo sve bolje, a u pravoj formi ćemo biti kada to bude najviše i trebalo a to je upravo sada. Želimo prvu pobedu. Imamo malih problema zbog neefikasnosti, ali to je kod nas prisutno još od prvog dela sezone. Trudimo se kroz treninge da to poboljšamo i da golgeteri napokon prorade. Nadam se dobroj utakmici i pobedi pošto nam sledi ciklus teških utakmica.

Dino Šarac, standardni prvotimac očekuje tešku utakmicu, ali i povoljan rezultat. - Očekuje nas utakmica protiv iskusne ekipe Jagodine, uvek nezgodne za nas. Dolaze nam u specifičnom trenutku, pred polufinale Kupa, međutim za nas je ovo trenutno najvažnija utakmica. Dobro smo radili cele nedelje i maksimalno se spremamo za ovaj duel. Od početka želimo da pokažemo da imamo veću želju za pobedom. Moramo biti skoncentrisani od prvog do poslednjeg minuta, kako bi obradovali naše navijače pobedom.

Mladi napadač Spartaka, Stefan Ilić bio je najefikasniji na priprema i željno iščekuje svoju priliku - Utakmica protiv Jagodine dolazi u nezgodnom trenutku, pokušavamo da ne mislimo na Kup koji nam je veoma značajan. Do sada nismo uspeli da zabeležimo pobedu ovog proleća, očekujem to protiv Jagodine što bi nam bio dobar uvod pred polufinalni duel protiv Vojvodine.

Kanatlarovski ističe da još nije poznat sastav koji će istrčati na teren u subotu. Cicmil je počeo da trenira ali još nije u kombinaciji za sastav, dok je Kovačević odradio kartone i biće u konkurenciji.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search