Leona Rogić osvojila još jednu zlatnu medalju

Uto, 01.04.2014 - 14:30 -- dejan.vukovic

Na poslednjem takmičenju u umetničkom klizanju u Srbiji "Trofej Beograda 2014" koji je održan 30.marta u hali "Pionir" u Beogradu, pored klubova iz Makedonije (Skoplje), BIH (Sarajevo) i Srbije (Beograd i Novi Sad), nastupio je i Klizački klub "Spartak" iz Subotice sa samo jednom takmičarkom Leonom Rogić. Uprkos tome što Subotica nema pokriveno klizalište i da su već mesec dana bez leda Leona je pružila sve od sebe, potvrdila svoju dominaciju i osvojila 1.mesto i zlatnu medalju.

Na svim domaćim takmičenjima na kojima je Klizački klub "Spartak" nastupao u ovoj sezoni 2013/2014, Leona je redom osvajala najsjajnija odličja. Beogradski trofej je svakako kruna sezone, pogotovo zbog činjenice da je bilo veoma teško održati formu u zadnjih mesec dana bez uslova. Zahvaljujući entuzijazmu roditelja, treneru KK "Spartak" Maši Stantić i zahvaljujući KK "Olimpik" iz Beograda i treneru Milici (Brozović) Stanković, Leona je ipak spremno dočekala ovo takmičenje i ravnopravno učestvovala u njemu.

Za našu najbolju klizačicu sezona ipak još nije gotova i čeka je već za dve nedelje, učešće na "Avas kupu 2014" u Miškolcu, Mađarska.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Custom Search