Bačka savladala Jedinstvo

Ned, 13.04.2014 - 13:13 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 - Jedinstvo (NB) 2:0 (1:0)

Stadion kod Somborske kapije, gledalaca. oko 200. Sudija. Majstorović. Strelci: Plojović u 21. i Grubor u 47. minutu.

Bačka 1901: Gorjanac, Lazinica (Kolundžić), Damjanović, Poljaković, Ušumović, Pufek, Pete, Radosavljev, Plojović (Maravić), Čović, Grubor( Plavšić).

Jedinstvo: Trivunović, Škero (Vinović), Ivančev, Drljača, Stepančev, Misić, Kiš (Bjelić), Ajdarić, Krasić, Radaković (Josimović), Radišić.

Fudbaleri Bačke savladali su Jedinstvo iz Novog Bečeja sa 2:0 u utakmici 20. kola Srpske lige grupa Vojvodina. Poveli su subotičani već u drugom minutu, korner je izveo Radosavljev a najsnalažljiviji u šesnaestercu gostiju bio je Plojovoć koji glavom pogađa mrežu za rano vodstvo svoje ekipe. Usledili su dalji napadi Bačke koji su imali više od igre i bili stalna pretnja za gol Jedinstva. Grubor je propustio dve dobre šanse za povećanje vodstva. Damjanović je lepo prodro po levoj strani, umesto da uposli saigrača na suprotnoj probaopokušao je da šutira ali bez rezultata. 

Bačka je udvostručila vodstvo u drugoj minutu nastavka susreta. Poljaković je odlično pronašao usamljenog Grubora u šesnaestercu koji je rutinski savldao golmana Trivunovića. Imali su domaći još nekoliko prilika za gol, međutim falilo je malo koncentracije u realizaciji. U finišu susreta Jedinstvo je pokušalo da ublaži poraz i postigne bar počasni pogodak, međutim Bačka je rutinski meč privela kraju. 

Sa nova tri boda Bačka se nalazi na 10. mestu sa 25 osvojenih bodova. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search