Fudbalerke pobedile Crvenu Zvezdu

Sre, 16.04.2014 - 20:31 -- dejan.vukovic

Spartak – LASK Crvena zvezda 2:0 (1:0)

Subotica – Gradski stadion. Gledalaca: 50. Sudija: Ana Minić (Niš) 8. Strelci: Slović u 37. i Nikolić u 86. minutu.

SPARTAK: Gardijan, Ilić, Krstić, Vajda, Slović, Malešević, Poljak, Ines, Nikolić, Damjanović, Radanović.

CRVENA ZVEZDA: Petković, Živanović, Damnjanović, Stojanović, Bobić, Matić, Trišić, Erac, Pantelić (Đuriček), K. Đorđević (Blagojević), Radosavljević (T. Đorđević ).

Fudbalerke Spartaka nastavile su sa dominacijom u domaćem prvenstvu. U prvom kolu play ofa savladale su ekipu LASK Crvene Zvezde sa 2:0 i time već sada skoro obezbedile novu šampionsku titulu. 

Od početka utakmice Spartak je imao terensku inicijativu. Domaće su vršile pritisak ka golu Crvene zvezde što ime se isplatilo u 37. minutu. Napravljen je prekršaj nad Nikolićevom, kapitewn Violeta Slović odlično je izvela slobodan udarac sa oko 18 metara i plasirala loptu iza leđa golmana Crvene Zvezde. U finišu poluvremena Nikolićeva propušta priliku da udvostruči vodstvo. 

Nije se ništa promenulo u odnosu snaga na terenu u drugom poluvremenu. Spartak je bio bolja ekipa sa stalnim pretnjama po gol beograđanki. Crvena Zvezda se ograničila na čuvanje svog gola i retko zapretila iz kontranapada. Konačan rezultat postavila je Milena Nikolić u samom finišu susreta u 87. minutu kad aje glavom na centaršut  Krstićeve sprovela loptu u mežu. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search