Fudbaleri Spartaka sutra dočekuju Radnički 1923

Pon, 21.04.2014 - 15:17 -- dejan.vukovic

Samo dan nakon Uskršnjih praznika fudbaleri Spartaka u utorak 22. aprila dočekuju ekipu Fk Radnički 1923 od 16h. na Gradskom stadionu. Subotičanima u goste dolaze ekipa sa kojom imaju izuzetno negativan skor, jedina superligaška ekipa koju nisu uspeli da pobede do sada. Tradicija je tu da se ruši pa su u klubu svi uvereni u nastavak dobre serije i novoj pobedi nakon Voždovca.

Povodom predstojeće utakmice u prostorijama Sporetskog Saveza održana je press konferenciji n akojoj su prisustvovali golman Branimir Aleksić i trener Dragan Kanatlarovski. Šef struke ponovo ističe važnost meča - Pobedili smo posle dužeg vremena i sada je pred nama ponovo važna utakmica. Sa nova tri boda vezali bi dve pobede i u miru čekali finiš prvenstva. Dolazi nam neugodan protivnik, čija pobeda nam je još u sećanju od prošle godine. Želimo da se revanširamo i svi smo maksimalno spremni za ovaj duel sa željom da ostvarimo drugu pobedu i zaplivamo u mirne vode. Moji igrači znaju šta ih očekuje i mislim da imamo kvalitet za novu pobedu.

Branimir Aleksić je na početku poželeo sretne Uskršnje praznike svim vernicima, nakon čega se okrenuo narednom duelu. - U goste nam dolazi ekipa Radničkog 1923 u veoma neugodnom trenutku za njih. Mi smo posle serije rezultatski lošijih utakmica izvojevali prvu pobedu protiv Vioždovca nakon čega nam je samopouzdanje u uzlaznoj putanji. Očekujem dobru igru, dobru utakmicu i lep fudbal. Igramo pred svojom publikom i našim vernim navijačima i bodovi treba da ostanu u Subotici. Daćemo svoj maksimum izgaraćemo ne terenu i verujem da će to biti dovoljno za novu pobedu.

Kanatlarovski posle duže vremena neća imati problema oko sastava ekipe. U tim se vraćaju igrači koji su pauzirali zbog kartona, Kovačević, Farkaš i Tumbasović. Svi su spremni, niko se nije žalio na povredu tako da će u Spartak u kompletnom sastavu dočekati Radnički 1923.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search