Spektar pobednik Mini Maxi lige

Pon, 21.04.2014 - 14:23 -- dejan.vukovic

Subotica je bila domaćin završnog finalnog turnira Mini Maxi lige koji je održan u multipleks Areni. Na finalni turnir plasiralo se 9 ekipa koje su bile najbolje po celoj Srbiji za godište 2005. i mlađe. Na završnom turniru u Subotici našle su se ekipe: Vitez (Niš), Gračanica (Kosovo), Atina (Zemun) , BSK (Batajnica), Dušanovac (Beograd), Jošanica (Novi Pazar), Spektar (Sombor), Duel (Kruševac) i Borac (Šajkaš). 

Pobednik Subotičkog takmičenja bila je ekipa Spektar iz Sombora koja je na ovom finalnom turniru predstavljala naš region. U niz uzbudljivih utakmica u finalnom meču sastali su se Dule i Spektar. Mladi fudbaleri iz Sombora potvrdili su svoj kvalitet i sa 5:3 trijumfovali u finalu i time osvojili Mini maxi ligu za ovu godinu. Treća je bila ekipa Borca iz Šajkaša. 

Nakon odigranog finala podeljene su medalje i pehari za najbolje. Pehare su predali Igor Janković, direktor bazičnog fudbala u FSS, Marijan Miličanin direktor Mini Maxi lige, Slobodan Pejović direktor za takmičenje i razvoj u FSS, Drgan Kanatlarovski, trener Fk Spartak i Jaroslav Pavlišin organizaor finalnog turnira u Subotici i koordinator Mini Maxi lige za Subotički okrug. 

Redosled ekipa:

  1. Spektar (Sombor)
  2. Duel (Kruševac)
  3. Borac (Šajkaš)

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search